Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egyéjszakás után a pasinak azt hazudnia, hogy majd keres?
Ez egyrészt parasztság, másrészt meg ugye nem tudhatom, hogy örülne-e neki, ha írnék neki vagy ő is csak azért kamuzta, mert ez szinte kötelező...
Konkrétan egy srácról van szó, szex nem volt csak petting, sokat beszélgettünk, elvoltunk, aztán ugye elköszönésnél a "hát akkor majd beszélünk" .
Okos vagy utolsó.
Most ezt az értékrendes dolgot mire is mondod...?
Látom volt értelme feltenni a kérdést, egy értelmes válasz se jött.
Kedves kérdező, amilyen értelmes a kérdésed, olyanok a válaszok is, mire számítottál? :)
De te biztos jobban tudod, hogy mi hogy van, hiszen te már dugsz is, nagy lány vagy :)
Neked felesleges bármit is kifejteni, mert nem vagyunk egy szinten. Neked jó odalenn, csak azt nem értem, miért akadsz ki a hazugságon, nonsense :D
OMG..
Az ilyenek miatt terjed az általánosítás, hogy hisztisek egytől egyig a nők...
Te amúgy magadnak is hazudsz? akkor duplán ne csodálkozz rajta, ha átvernek.
Ne haragudj, de neked mi bajod van? Nem vagyunk egy szinten? És egy kérdésből leszűrted az agyi kapacitásomat ? Hát tényleg nem vagyunk egy szinten.
Igen, nagylány vagyok szerintem a 25 évemmel...Nem ma kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!