Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen magas pasik a bejövősek nektek?
Figyelt kérdés
én 177 cm vagyok, az jónak számít vagy alacsony?2014. szept. 20. 10:02
5/15 anonim válasza:
Nem leszek álszent, egy bizonyos fokig tényleg számít a magasság.
Én 170 cm vagyok, így pl. valószínűleg nem érezném magam túl "jól" egy 150cm-nél alacsonyabb férfival, főleg mert még magassarkút is szoktam hordani. Szóval az a lényeg, hogy ne a mellkasomig érjen, hanem "legyen" velem egy magas, vagy csak egy picit alacsonyabb. Nálam magasabb meg bármennyivel lehet.
Egyébként nyugodtan le lehet pontozni, de sok férfi van akit zavar, hogy ha a nő magasabb nála. (tisztelet a kivétel)
6/15 anonim válasza:
jujj máris adonisz lettél 183. csak győzd a nőket! :D
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen, sok esetben hiába vagy magas ha mellette rosszul nézel ki. A kollégáim is 180+ felett vannak, de egyikért sem rajonganak a nők.
2014. szept. 20. 10:27
9/15 anonim válasza:
165 felett az átlagmagasig. Én 155 körül vagyok, szoktam magassarkút hordani.
10/15 anonim válasza:
185 min.
175 vagyok és szeretem a magassarkúkat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!