Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A teltebb lányok a nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A teltebb lányok a nagyobb popsit és szélesebb csípő nem kedvelik az alkatukban vagy a nem nőies jellegű elhizas amit nem kedvelnek?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik,

2014. szept. 19. 13:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt... Nekem úgy tűnik, hogy a nagyobb popsira meg büszkék is néhányan. Amivel egyetértek.
2014. szept. 19. 14:01
 2/6 anonim válasza:
Hát én nekem nagy a csípőm ezáltal a popsim is és valamennyire a combom is. De a hasam az lapos. Én a popsimat nem kedvelem csak. Abból szeretnék fogyni.
2014. szept. 19. 14:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor felsőtested vékonyabb altest gyönyörű nőies? Ha kicsi lenne a popsid akkor meg nagyon lapos lenne nem?
2014. szept. 19. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt nem szeretik, hogy sosem lesznek olyanok, mint a mesékben szereplő, karcsú, törékeny hercegkisasszonyok, mert vagy borzasztó izmos rönklábaik vannak erős bokával, amin nem áll jól egy kecses magassarkú cipő sem, vagy azért, mert puha, gyenge testük van, amin reng a háj, ami minden ruhából kibuggyan. Az mindegy, hogy ezek az izmok vagy a zsír hol összpontosul. Természetesen az a szerencsésebb eset, amikor a "megfelelő" területeken gyűlik össze a plusz, mert akkor legalább nagyon nagyvonalúan egy barokk festményhez hasonlíthatják magukat.
2014. szept. 19. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Elég kemény választ adtál
2014. szept. 19. 17:17
 6/6 anonim válasza:
Elso vagyok. es igen a felso testem vekony az also noies. hogy gyonyoru e azt nem tudom. es igen ha kicsi lenne a popsim akkor valoszinuleg lapos lenne de ilyen problemam nincs :-D
2014. okt. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!