Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez velem? Kit válasszak?
Hát igen sajnos,ilyen az élet.
De majd úgy is találsz valakit magadnak,énis így voltam vele,és most nagyon boldog vagyok:)
Próbálj meg olyannal összejönni aki szeret téged,lehet h majd te is belé szeretsz,ha meg nem akk egy próbát megért nem???
(első válaszoló)
én is így vagyok sajnos...olyan is volt, hogy egy lány 2 évig szalatt utánam és meg mindig elutasítottam csak mert nekem más tetszett. Lehetett volna szép és okos barátnőm aki egy darabig tetszett de miután megismerkedtünk mondtam neki, hogy én nem akarok többet, mint barátság. A lány aki érdekel engem állandóan hazudik, mikor össze van veszve a barátjával akkor mindig megkeres, máskor csak ha megszólítom akkor beszélgetünk csak. Én mégis megyek utána, de érzem, hogy már nem sokáig. Remélem, hogy egyszer megtalálom az igazit és neked is kívánok minden jót. Csakis a megfelelő személyt keresd akit szeretsz és Ő is viszont szeret.
Minden jót pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!