Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexipar magyarországon?
Én egyszer találtam egy blogot,ahol egy prosti megosztotta ezeket a tapasztalatokat és egyéb dolgokat.A blog nevét már nem tudom,lehet már nem is létezik.Szóval ott azt írta,hogy a legtöbb prostinak,aki lakáson van,nem mindig van stricije.A tarifa 10-15 ezer/óra.Ott legalábbis ezt írta!Mivel nem voltam prostinál nem tudom hogy mennyi és hogy igazat írt e ott.De hívj fel egyet és kérdezd meg mennyi e menet.
Mik a veszélyei?Nemi baj esetleg..jön egy pszichopata,össze veri a fejed,esetleg meg is öl..soroljam még?
10-15 óra/óra az átlag ár. Aki alatta van, igénytelen, aki felette, az elszállt, vagy extra dolgokat vállal alapárért.
Vannak, akiknek egyáltalán nincs főnökük, de mivel nagyon sokba kerül fenntartani egy ilyen lakást, általában van. Ezek nem stricik, hanem ugyanolyan lányok, általában ők is dolgoznak, csak ők tartják fenn a lakást, ezért nekik ad le a többi lány. Van, aki ebből jó nagy hasznos csinál, és lehúzza a többi lányt, van, aki nem. Aki lehúzós, az simán elkéri a pénz felét, a normálisabbak 2-5 ezer ft-ot kérnek per vendég. Van olyan is, akinek klasszikus stricije van, de ez már netes oldalakon elég ritka.
Veszélyei: bármi sz*rt elkaphatsz (gumin keresztül is, igen, nekem sikerült), sok az elmebeteg, akik jobb esetben csak idegileg készítenek ki, rosszabb esetben kirabolnak, legrosszabb esetben megerőszakolnak és megölnek.
Van még kérdésed?
Szivem ha prosti akarsz lenni én vissza ugyan nem tartalak de gondolj meg pár dolgot.
1. Valszeg össze fogsz szedni v mi nemi betegséget.
2. Ha kifogsz egy benga állatot sanszos h ha v mi neki nem tetszik úgy elver majd állat.
3. Ha nem fizetnek ki mit csinálsz ? Mész a fogyasztó védelemhez ?
4. Az sem elképzelhetetlen hogy be adnak neked v mi drogot ha nem akarsz v mit megcsinálni. Tudod egy kis GHB és azt tesznek veled amit akarnak.
5. Ha elmennél a rendőrségre most szolok ha nem fognak komolyan venni, akár egy romát vagy egy meleget.
Van erről egy film [link]
Nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!