Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a magyar lányok ennyire futnak a
cigány csávók után?
Figyelt kérdés
Előre lehet rá számitani, hogy agressziv lesz, verheti, kiállitja az utra prostizni, potenciális nemibetegség-terjesztő, stb... szerintem nem kell bemutatni őket.
Amugy is, utálják a magyarokat, és rasszistábbak mint a Hatvannégy Vármegye Mozgalom.
Utolsónak:igen, rasszista vagyok. Természetesen nem születtem rasszistának. Kisgyermekként minden emberre egyaránt tekintettem. De egy olyan faluban nőttem fel, ahol az 1700 lakosból 450 a rejtett erőforráshoz tartozik. És elég sok mindent megtapasztaltam itt....
2014. szept. 16. 22:45
12/18 anonim válasza:
Mert ostobák. Aztán 3 gyerekkel meg a putrivá vált ház törlesztőivel a nyakában majd kesereghetnek.
S nem mindegyiknek lesznek olyan szülei, mint akiről ezt írtam.
2014. szept. 17. 00:27
13/18 anonim válasza:
A rasszizmus tulajdonképpen annak a felismerése,hogy nem vagyunk egyformák.
Amúgy amelyik magyar lány cigánnyal van,az meg is érdemli.
2014. szept. 17. 10:26
14/18 hidra12 válasza:
A rasszista szó jelentése: csak a származás miat gyülőlik
Én nem vok rasszista de utálom az ősszeset ahogy viselkednek ahogy beszélnek ahogy 13évesen babáznak
Senkise születik rasszistának az igaz de a ............. Alakitják ki.
Nem vagyok rasszista.
De ilyen világba élünk:(
2014. szept. 17. 19:45
15/18 anonim válasza:
Nem ment el a magyar lányok esze, csak cigánymágiával megfogják őket és nem tudnak szabadulni és nemet mondani a cigány csávónak.Miért?Mert a magyar lány dolgozik és lesz pénze is. Így nem hal étlen a cigány csávó sem.Aljas módon dolgoztatják, alázzák a magyart.Ők meg a kocsmába lopják a napot.
2014. szept. 18. 12:01
16/18 anonim válasza:
Most nagyon-nagyon le leszek pontozva, de mindegy. Magyar lány vagyok, a barátom cigány. Először nem is tudtam róla, mert láttam én, hogy sötét a bőre, a haja meg a szeme, de echte magyarban is ismerek ilyet. Eleve alapból a magyar sem egy északi világos szemű-hajú nép, szóval nem gyanakodtam. Ismerem a cigányokat, ahol élek is sok van a putris fajtából, minden nap tucatjával látom őket, büdösek, agresszívak, primitívek, igénytelenek. A barátom az ellentétük, nagyon ad magára, értelmes, kedves. Ezért nem fordult meg a fejemben, hogy az lenne, mert ellentéte azoknak a dolgoknak amikre a cigány szóról asszociálok. Aztán elmondta, hogy cigány származású. Akkor kicsit meg is ijedtem, de addigra már szerettem annyira, hogy vele maradjak. És nem bántam meg. Szóval vannak kivételek. Amúgy szerintem nem "menő" cigánnyal járni. A csajoknak egzotikumok közül általában a fekák, az ázsiaiak vagy a latinos típusú mediterrán pasik jönnek be. Cigány van elég itthon is, nem számítanak kuriózumnak. Én pl. még csak szekálást és rosszallást kaptam amiatt mert cigánnyal járok.
2014. szept. 20. 20:26
17/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Vanak a cigányok között is kivételek, rendes emberek, de sajnos nagyon kevés. A többség, ha kezdetben rendesen viselkedik is, később, házasság után majd módszert vált. Remélem, időközben magad is rájössz, hogy nem minden arany ami fénylik. Mindazonáltal remélem, hogy a te párod a kevés kivétel közé trtozik, és nem fogsz pofára esni.
P.S. nem pontozlak le. Véleményt kértem, véleményt kaptam. A nekem nem tetsző vélemény is lehet értékes vélemény.
2014. szept. 20. 23:22
18/18 anonim válasza:
isten nem ver bottal. az ilyen lányok mindet megérdemelnek amit kapnak majd a cigány kantol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!