Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos a nőknek hogy a férfi legyen tehetős? És miért undorító szövegekkel fejezik ki? Egzisztencia, meg céltudatosság, meg ambíció?
Számomra fontos, hogy a párom hasonló anyagiak között legyen mint én.Próbáltam már csóróbb pasival összejönni,de kiábrándultam,amikor neki fontosabb volt az új telefon,sokadik cipő és nekem egy vacsorát sem tudott volna kifizetni.
Tehát az sem feltétlenül jó sajnos,amikor a nőnek van pénze,és nem talál olyan pasit,akinek szintén van elég.
Kérdező, nyiss ki pár értelmező kéziszótárt, és olvass utána az ambiciónak, és céltudatosságnak, és akár az egzisztenciának is.
Az, hogy valaki ambiciózus vagy céltudatos nem azt jelenti hogy gazdag, és tehetős. Az hogy valakinek biztos egzisztenciája van, nem azt jelenti hogy gazdag, és tehetős. Hanem azt, hogy biztos az egzisztenciája. És nem minden gazdagnak biztos az egzisztenciája, nézzük pl az olyan eseteket, ahol a gazdag ember, beleszületett a gazdagságba, és nem az ő tudása, munkája áll mögötte. Ha az anyagi háttere elveszik, nem lesz soha többé gazdag, mert nem tudja hogyan is kell azt felépíteni. (pl egy gazdag szerencsejátékost, akinek a szülei gazdagok, ő meg élvezi, nem mondanék se céltudatosnak, se ambiciózusnak, se biztos egzisztenciával rendelkezőnek)
Nekem nagyon nem ez az élet, én szeretek megdolgozni azért, amim van, és ami a legfontosabb, hogy nem szakmám van, hanem HIVATÁSOM. Simán meg tudok állni a saját lábamon.
Szerintem jogos, hogy pont ugyanezt várom el egy pasitól, és nem azt, hogy én tartsam el őt, vagy, hogy egy passzív szerencsétlen legyen, aki megragad egy szinten, és soha nem akarja kihozni magából a maximumot.
Nem várok el gazdagságot, az elvi kérdések sokkal fontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!