Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem?
szinte pontosan ugyanez a helyzetem, ugyanilyen életkorokkal, szóval akár én is írhattam volna a kérdést.
ugyanez volt a szex dologgal, egyszercsak kibökte, hogy milyen jó lenne. én is egyetértettem ebben, de érdekes módon azóta még nem történt semmi. ezt eleve olyan furcsa volt így előre "megbeszélni", én nem ehhez szoktam hozzá, de úgy tűnik vannak ilyen helyzetek.
arra tényleg készülj fel, hogy ebből más nem nagyon lesz, mint szexkapcsolat, én is ezzel birkózom jelenleg a fejemben, mert túlságosan tetszik a pasi, nem akarok beleszeretni, de vigyázz, mert ez nagyon nehéz dolog.
ha nem olyan típus vagy (ahogy én sem), akinek félvállról megy az ilyesmi (és úgy veszem észre valóban nem vagy ilyen), akkor eléggé megszenveded majd, de adott esetben lesz egy pár nagyon jó élményed. elég nehéz, de mérlegelni kell. (én mondjuk úgy döntöttem, hogy majd utána szenvedek, egyelőre hajrá, persze ezt is még megbánhatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!