Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 férfi egy nő egy szobában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 férfi egy nő egy szobában?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha egy nő két férfival bemegy egy szobába, akkor egyértelmű, hogy szexelnek? Kizárt, hogy mondjuk csak beszélgetnek vagy bármi más?
2014. szept. 16. 08:45
 1/5 csabika1971 ***** válasza:

Nagyon piszkos a fantáziád, vagy a tapasztalataid rosszak. Mitől lenne biztos, hogy egy nő szexelni megy mert két pasi van vele?

Ez a kérdés így feltéve eléggé rosszhiszeműnek hangzik.

2014. szept. 16. 08:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én tartózkodtam már nem egyszer két férfival egy szobában, beszélgettünk, vagy valami mást csináltunk, de szexelni soha nem szexeltem két férfival, és nem is fogok.
2014. szept. 16. 08:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Én voltam már így is úgy is!

Szóval vagy-vagy!

2014. szept. 16. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de láttam már rá példát.
2014. szept. 16. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Így kontextus nélkül ez a kérdés egy ökörség. Ha a 2 pasi 1 nő egyszobában dolog, mondjuk egy házibuliban történik s*ggrészegen, akkor egyértelmű, hogy mi folyik....de ha mondjuk mindez az önkormányzat ügyfélfogadó irodájában történik, akkor a fiatal pár elment egy tanácsadásra, ahol elmagyarázzák nekik, hogy milyen segélyekre és támogatásokra jogosultak újszülött kisbabájuk után
2014. szept. 16. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!