Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen az volt a bajom, hogy túl gátlásos voltam, most meg, hogy túl nyílt -. - Hogyan találjak rá az arany középútra?
Gimis éveim alatt eléggé gátlásos voltam, nem is tudom miért, a kinézetemmel abszolút elégedett voltam/vagyok és a személyiségemmel sem volt gondom, de nem tudtam csak a hozzám közelállóknak. Most végeztem el az egyetemet (vagyis most még mesterképzésen vagyok, de mindegy) és itt meg túlságosan feloldódtam. A bulik, a pia, a sok új ember...na mindegy. Tehát régen ha ittam kb, akkor voltam olyan, mint most józanul...Most meg részegen...hajjaj...:S
Én nem tudom, hogyan fogjam vissza magam. Mit kéne tennem?
22L
Mindenkinek más az erkölcstelen, van két szexkapcsolatom, de egyáltalán nem tartom magam erkölcstelennek ezért.
Hát bulikban zavar, nem kell sokat innom ahhoz, hogy nagy legyen a szám, hülyeségeket beszéljek, túl őszinte legyek, sőt mostanában még agresszív is vagyok.
Én is csak akkor iszok. Én kiderítettem, tehát, ha nagyon odafigyelek erre, akkor tudok mértékkel inni, de van, hogy nem is figyelem, hány pohár vodkaszóda vagy bor vagy akármi csúszik le :/
De mondom, igazából azon ijedtem meg most, hogy nem is voltam annyira részeg és teljesen agresszív , konkrétan verekedős lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!