Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalható a fenekem, vagy még fogynom kell?
még fogynod kéne és formálódnod.
mindenesetre grat az eddigi teljesítményedhez és további kitartó munkát kívánok neked! büszke lehetsz magadra, hogy elértél már ilyen eredményt.
mert igen, lehet okoskodni, hogy "jaj,hogy néz ez ki, emg nekem alapból sokkal kisebb a seggem" stbstb.. igen, te hibáztál, mert valahogy sikerült elhízni, viszont ezt a hibát irgalmatlanul nehéz kijavítani, de te elkezdted és nagyon büszke lehetsz magadra. kívánom, hogy érd el azt az alakot, amivel tökéletesen elégedett leszel. :)
Nem a fenekeddel van baj, hanem a derekaddal, de gondolom, neked ilyen az alkatod/alakod, ezen nem is tudsz változtatni. A feneked kifejezetten kicsi. Volt egy matektanárnőm hasonlóval, nagyon aranyos volt, ahogy riszálta táblára írás közben :D Természetesen vállalható.
20/l
Én tipikus seggimádó vagyok... és ez most kiverte a biztosítékot. JÓÓÓÓÓ.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!