Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem fog kiábrándulni a barátom, ha meglát majd ruha nélkül? (kicsi mell)
Nemrég összejöttem egy fiúval és majd szeretnék lefeküdni vele.(Várnék még egy kicsit,szűz vagyok.)Az a helyzet jogy nagyon lapos vagyok és ez frusztrál,pluszba még az is ott van hogy az exbarátnőinek közepes méretű,formás melleik voltak én meg egy deszka vagyok. :'((
Semmilyen push-up melltartót nem hordok,sima melltartót,de ha az lekerül még formája sem lesz,egy semmi! :(
Kb olyan mint itt a bal oldali képen:
Előző!
.... Vagy nem. Tudod, vannak kis mellű nők is.
Nem kell álomvilágban élni. Fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.
Most szegény azt hiszi hogy Ds mellei lesznek, asztán ha nem, meg mély depresszióba esik.
ooo mi az hogy nem szep? egy bimbod van nem? a bimboudvar a mellbimbod korul van nem? amugy szepek a kevesbe kerek mellek is,igazan izgato egy hegyes fiatalos cici is a fiuk szamara,meg amugy is fiatal vagy ,annyit valtozhat meg neked :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!