Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez csajok?
Rengeteg szép lányt látok csunya,sovány fiukkal...
Ma is...hát azt hittem elszédülök a látványtol,egy brutálisan jo testü lány egy igénytelen átlagosnak sem mondhato fiuval ment kézenfogva:D
Mindegy...ezek a szerencsés fiuk ne nagyon örüljenek...mert a szép barátnőjüknek naponta vagy 10 ajánlat jön adonisz fiuktol...
És hát akármilyen hüséges ő is emberből van.
#11!
Az irigység sok mindenre tudja ösztönözni az embert... például fiktív kárörvendésre :D
Isten gyere le!!! Tuti biztos hogy a kérdező nem normális amúgy, látszik hogy nincs lipot. Ilyen hülyeségen lovagolni...
SZÁNALOM
#11:
Hogy te mennyire sötét vagy ...
Képzeld egy nő sem fog megcsalni, ha szeret, csak azért, mert egy jobb testű bepróbálkozik nála. Képzeld a nőknél naponta próbálkoznak be tucatszám a férfiak. Ha megcsal, akkor azért fog, mert valami nem kielégítő a kapcsolatban. És akkor tök mindegy, hogy Adonisz próbálkozik vagy más. Tudod a nőknek a fő erogén zónájuk az agyuk ... de nem tudod, mert akkor nem írnál ekkora f..aszságokat.
Még nagybetűkkel irja,hogy szánalom:DD
Ügyes vagy:)
Lányok vélemènye érdekelne a dologrol!
Én lány vagyok.
Te meg egy gyökér.
Ügy lezárva.
The best name:
Te tényleg lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!