Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a korkülönbség, amit elfogadhatónak találtok? Mit gondoltok, a lányoknak, nőknek miért a jóval idősebb férfiak tetszenek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 20:53
11/15 anonim válasza:
köztünk 20 van
párszor már leírtam, de az idősebb pasik nem igénytelenek, nem gusztustalanok, figyelmesek, nem agresszívak, nem karmolnak, nem harapnak, lehet velük programot tervezni, nem csak moziba tudnak menni és kukoricát zabálni
máshogy is közelednek, mint a 20-as korosztály
12/15 anonim válasza:
a feleségem 32 én 42 14,5 év együttélés után azt mondom nagyon sok!
14/15 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy apakomplexusos.
Én ebből már kigyógyultam, volt is kb 3 velem egy korú srác, akikkel hosszabb-rövidebb ideig jártam (1 hónap-1 év). De egyszer majdnem összejöttem egy 30-40 közötti férfival, szerelmes is voltam belé. Akkor voltam 22-23.
15/15 anonim válasza:
nekem egy 35 éves jön be:)) 15 vagyok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!