Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom felkelteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom felkelteni egy lányban sem az érdeklődést?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi lehet a probléma, lassan végzek az egyetemmel, mellette dolgozok az itthoni gazdaságban, jól elbeszélgetek bárkivel, nem vagyok bunkó, általában elég kedves vagyok.

Ha megszeretnék valakit ismerni valamiért soha sem jutok el a randiig, kezdek kicsit belefáradni a dologba :s

Nem vagyok kövér jó sovány sem, most h 3 hónapja elkezdtem futni még fittül is nézek ki meg is jegyezte több csaj ismerős h helyes pasi vagyok, megjegyzem nem én sztároltam magam nekik hanem csak régen láttak.

Képet nem teszek fel!

22 éves srác vagyok

2014. szept. 11. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
elhívod őket egyáltalán? el se mennek veled vagy azt várod, hogy egy csaj nyomuljon rád?
2014. szept. 11. 20:58
 2/9 A kérdező kommentje:

eléggé férfinak tartom magam ahhoz, h én szeretnék udvarolni a lánynak és nem fordítva.

Mindig igyekszem elhívni a kiszemeltet, de nem akarnak eljönni. Buliban futok velük össze és utána fb-on beszélek velük.

az utóbbi pár hónapja teperek érte, hogy legalább akarjon megismerni meglepetésből csináltam neki egy sütit és elvittem hozzá. aztán annyiban maradt közölte velem h nem akar ismerkedni.

2014. szept. 11. 21:03
 3/9 memus94 ***** válasza:
Nem lehet, hogy kicsit nyomulós vagy? Én akkor szoktam menekülni :) 20/L
2014. szept. 11. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
egy kicsit legyél flegmább velük
2014. szept. 11. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:

lehet h mostanság minden nap beszélgettem a lánnyal, de nem hajtom azt h találkozzunk meg nem állandóan a flörtölésen vagyok hanem csak érdeklődök h milyen napja volt és ha elkezd regényt írni illedelmesen elolvasom és megpróbálom megérteni nem kekeckedek nem akarom neki megmondani h mit kellene csinálnia ráhagyom csak érdeklődök h mi a helyzet vele esetleg ha úgy érzem h valamiben tudnék neki segíteni felajánlom a segítségemet ha igényli segítek ha nem akkor nem erőltetem.

Mi számít nyomulásnak?

mert én ezt nem érzem annak.

előfordul h napokig nem keresem a társaságát

2014. szept. 11. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Te vagy az Dávid? :D
2014. szept. 11. 21:45
 7/9 A kérdező kommentje:
nem nem Dávid vagyok :D
2014. szept. 11. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Valami nem ők veled és ezt az összes kiszemelted érzi.
2014. szept. 12. 00:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom h mi lehet az az égbekiáltó hiba!

Tudom h vannak hibáim, de ezek olyanok amik az egyéniségemet alkotják :D

Ha ezek nem lennének nem lennék aki vagyok

2014. szept. 12. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!