Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom felkelteni egy lányban sem az érdeklődést?
Nem tudom mi lehet a probléma, lassan végzek az egyetemmel, mellette dolgozok az itthoni gazdaságban, jól elbeszélgetek bárkivel, nem vagyok bunkó, általában elég kedves vagyok.
Ha megszeretnék valakit ismerni valamiért soha sem jutok el a randiig, kezdek kicsit belefáradni a dologba :s
Nem vagyok kövér jó sovány sem, most h 3 hónapja elkezdtem futni még fittül is nézek ki meg is jegyezte több csaj ismerős h helyes pasi vagyok, megjegyzem nem én sztároltam magam nekik hanem csak régen láttak.
Képet nem teszek fel!
22 éves srác vagyok
eléggé férfinak tartom magam ahhoz, h én szeretnék udvarolni a lánynak és nem fordítva.
Mindig igyekszem elhívni a kiszemeltet, de nem akarnak eljönni. Buliban futok velük össze és utána fb-on beszélek velük.
az utóbbi pár hónapja teperek érte, hogy legalább akarjon megismerni meglepetésből csináltam neki egy sütit és elvittem hozzá. aztán annyiban maradt közölte velem h nem akar ismerkedni.
lehet h mostanság minden nap beszélgettem a lánnyal, de nem hajtom azt h találkozzunk meg nem állandóan a flörtölésen vagyok hanem csak érdeklődök h milyen napja volt és ha elkezd regényt írni illedelmesen elolvasom és megpróbálom megérteni nem kekeckedek nem akarom neki megmondani h mit kellene csinálnia ráhagyom csak érdeklődök h mi a helyzet vele esetleg ha úgy érzem h valamiben tudnék neki segíteni felajánlom a segítségemet ha igényli segítek ha nem akkor nem erőltetem.
Mi számít nyomulásnak?
mert én ezt nem érzem annak.
előfordul h napokig nem keresem a társaságát
Sajnos nem tudom h mi lehet az az égbekiáltó hiba!
Tudom h vannak hibáim, de ezek olyanok amik az egyéniségemet alkotják :D
Ha ezek nem lennének nem lennék aki vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!