Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vállalnátok olyan kapcsolatot, ahol soha nincs szex?
A pasi egészségügyi problémái miatt.
De tegyük fel, hogy egyébként tökéletesen összeilletek, van közös érdeklődési körötök, hasonló az ízlésetek, minden passzol, kiegészítitek egymást, olyan mintha egymásnak lettetek volna teremtve. Szóval tökéletes kapcsolat, csak szex nélkül.
Ti bírnátok?
"szerintetek akkor a leszbkusok hogy bírják"
Tudod ez olyan, hogy utálom a mákos kalácsot, viszont imádom a somlói galuskát. Én el sem tudom képzelni azt, hogy milyen lehet ácsingózni egy finom mákos kalácsra, mert utálom. A leszbikusokat pedig a férfiak hagyják hidegen, tehát ami nincs, ami nem érdekel, arra nem is áhítozom, nem?:)
Szóval semmi összehasonlítási alapja nincs a kettőnek.
Akkor tisztázzuk :-P Számomra szex, ha kinyalom, segédeszközökkel kényeztetem, egy yoni masszázst adok a nőnek. Ez mind szex kategória és még sok minden.
A kérdésedben az szerepel, hogy szex nélkül, nem az, hogy dugás nélkül.
"konkrét szex nélkül is lehet kielégítő dolgokat csinálni."
Lehet, de a Balatonra is el lehet menni, hisz van víz, meg vízpart, de azért az ember szívesebben vágyik mondjuk egy nagy ország tengerpartján nyaralni, azért az mégiscsak más.:)
Nem arról van szó, hogy csak szexuális közösülés során lehetne kielégülni, de az is kell. Tehát maga az aktus is. Mert egy kézi vagy orális kielégítés vagy segédeszközzel való kielégítés sem kielégítő egy örök életre. Legalább is számomra, mert teljesen más a két érzés, a két dolog. Mert ha egy kapcsolatban, ahol közösülés is van, ott is lehet orális vagy kézi kielégítés, de az, ha valahol csak orális vagy kézi kielégítés van (esetleg még az sincs), de közösülés sosem, az megint más. Nem teljes úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!