Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? ( elsősorban lányok válaszát várom)
Van egy lány akit nagyon nagyon nagyon nagyon.. És még sorolhatnám mennyire kedvelem, de nem vagyok biztos benne, hogy szerelmes vagyok. De nem is ez a lényeg. Az most jön. Ő vallott nekem júniusban, éjszakákat beszéltünk át meg csókoloztunk, meg átmentem hozzá( kicsit furán jött ki hogy odamentem hozzájuk 3 nap után). Aztan visszament Angliába mert ott lakik, aztmondta augusztusban visszajön, es hogy majdnem az egesz hónapot együtt tölthetjük. Hazajött, de csak hónap végére, es nem is szólt. De ugyanakkor a tudtával eljött egy olyan buliba ahova én is mentem. Es ott próbáltam vele megbeszélni a dolgokat, de lehet hogy nagyon rosszul érezte magát a történtek után, mivel amíg Angliában volt, csomószor írtam rá es alig válaszolt. Na es beszéltünk es azt mondta o hozott egy döntést. Nem mondta el mi az, de nem kellett sokat barkochbáznom. Kitaláltam. Tudta o is hogy arra gondolok, es tényleg az is volt. Tehát o azt mondta, nem akar tőlem semmit. Pedig júniusban aztmondta, 3 éve belém van esve, es csak arra a pillanatra várt mar mióta, amikor csókoloztunk meg dumáltunk. Es utána kérdeztem hogy gimi után se? ( mert az szóban volt hogy o nagyon hosszúra tervez velem es hogy milyen jo lesz gimi után mert akkor már egymásé lehetünk) es erre a kérdésemre nem tudott válaszolni. Most akkor mit akarhat?
Legyszi segítsetek!
Köszi előre is :)
18/f
Ezt ne firtasd tovább. Megmondta, hogy most nem akar semmit, inkább hagyd, keress másik lányt. Ráadásul, ha arra sem veszi a fáradságot, hogy válaszoljon az üzeneteidre, vagy szóljon, ha hazajön, akkor tényleg nincs miről beszélni. Sajnálom.
17/L
Köszi a választ :)
De amúgy meg amikor a bulin egymás mellett fekudtunk kereste a testi kontaktust, es mint mondtam, arra a kérdésre nem tudott mit válaszolni. Az mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!