Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat a nőket még mindig, akiknek nem az az elsődleges céljuk az életükben, hogy férjhez menjenek és gyereket szüljenek?
Sokakkal a gyerekeik egyaltalan nem foglalkoznak, mire megoregednek. Es ez nem mindig attol fugg, hogyan neveli az ember a gyereket. Meg foleg, ha nem is akar gyereket, csak azert szul, hogy majd ne legyen egyedul, gondolhatjatok, milyen csodasan fogja nevelni a gyereket, szivbol- lelekbol.. :) Nem egy nagy motivacio a csaladalapitasra.
Szerintem az szuljon gyereket, meg alapitson csaladot, aki tenyleg ugy erzi, mert az lesz majd jo szulo, es tars. Kenyszerbol ez tul nagy aldozat, barmi is legyen az ok. Ezer mas dolgot is lehet csinalni, ami kitoltheti az ember eletet.
Egyetértek és megértelek kérdező. Annyira szeretnék egy ilyen lányt, mint Te, hogy azt el sem tudom mondani! Nálam is a karrier van a célok között, és én sem vagyok családpárti, de nem is szidom azokat, akik bevállalják, hiszen az ő dolguk. És nekem is mondják, hogy család így meg úgy, nem tartom magam apa típusnak. Viszont az érzelmekre, társra vágynék, de család nélkül. Kár, hogy Te társra sem vágysz.
Azért mondják ezt, mert az ő értékrendszerük szerint ez lenne a normális, és ami ettől eltér, arra furán néznek. De néha ott van az irigység is, hogy Te nem akarod lekötni magad, nekik pedig vég nélkül ki kell venniük a részüket a gyereknevelésből, és nehogymár valakinek könnyebb legyen. Csak éppen elfelejtik, hogy ez az életmód is legalább olyan nehézségeket állít az ember életébe, mint a családos tervek.
Sok sikert és kitartást, de vigyázz, hogy ne válj egy rideg, mindenkin átgázoló robottá, mert megvan ennek a veszélye a karrierorientáltságban! 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!