Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nok! Ti foglalkoznatok egy ilyen pasival?
Evek ota szerelmes vagyok bele, de mivel visszautasitottam, ezert mar nem probalkozik, viszont neha ugy erzem/latom, hogy engem nez.
A legnagyobb problema az, hogy hallottam rola, hogy az utobbi par evben a csajokat csak szexre hasznalja. Viszont evek ota az az erzesem, hogy O az igazi.
Tehat az lenne a helyzet most, hogy en kellene kezdemenyezzek nala valami modon, es nem tudom, megerne-e.
1.) Minek hajtottad el, ha ő kell és még be is próbálkozott nálad?
2.) Lehet a te elutasításod hatására lett az összetört szívű megkeseredett versenydugó, aki miattad veszítette el hitét a női nemben és miattad lett íly kopár az élete, hogy csak a b**szás motiválja, mert már nem hisz a női szív szerető erejében...
12:33
ez mind szep, csak elotte is olyan volt. Ha jol tudom volt 1 komoly baratnoje, akit szeretett, de az megcsalta ot, szakitott vele, es akkor megfogadta, hogy ezentul o is csak jatszani fog az emberekkel.
"Ha jol tudom volt 1 komoly baratnoje, akit szeretett, de az megcsalta ot, szakitott vele"
Gratulálok, a szép kilátásokhoz.
Te ilyen lábtörlő beállítottságú ember vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!