Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Megundorodtok egy lánytól, ha az pukizik előttetek?
Figyelt kérdés
Őszinte véleményt kérek, de attól függetlenül érett hozzáállásúakét, ha lehet. Igazából ezután nem tudom, hogy merjek e tovább közeledni a sráchoz, eddig minden olyan jó ment pedig...2014. szept. 9. 23:40
11/24 anonim válasza:
apszolute? na ez a ciki nem az ún. "puki".
habár azért valamennyire számomra illúzió romboló.
12/24 anonim válasza:
Igen. Én sem csinálok ilyet más előtt, egy nőtől pláne elvárható...
13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én sem szándékosan "csináltam", az esetben valóban elég tapintatlan, bármelyik fél oldaláról.
2014. szept. 9. 23:58
14/24 anonim válasza:
valahol ki kell jönnie vagy te nem szoktál? elmondom a lányok 10000x büdösebbet pukiznak mint a fiúk
15/24 anonim válasza:
Emiatt azért nem hagynám ott, de engem zavarnak az ilyenek. Az is ha wc témáról, vagy a havijukról beszélnek a nők.
16/24 anonim válasza:
El kell, hogy mondjam, vannak olyan lányok, akik ha finganának előttem, megundorodnék tőlük, de van egy csaj, akiért odáig vagyok, eltrombitálhatná a seggével az ABC-t, akkor is odáig lennék érte. :D
17/24 anonim válasza:
ennél már csak az gáz amikor 69eztünk és a csaj fingott 1et :D azóta utálom azt a pózt :(
18/24 A kérdező kommentje:
00:02 : DDD ez tök érdekes megközelítés, női szemszögből is így vagyok a pasikkal, szóval lehet, hogy azon múlik, hogy alapból mennyire jön be a másik.
2014. szept. 10. 00:04
19/24 anonim válasza:
hülyeség ezen filóznod hisz olvashatod hogy a legtöbb pasit nem zavarja ez az élethez tartozik
20/24 anonim válasza:
Engem meg baromira zavarna.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!