Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk-lányok tornaórai kínos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok tornaórai kínos pillanat?

Figyelt kérdés

Kikandikálló cici, fütyi, elszakadt leesett tornaruha ?

Kihogyan élte meg , mennyire volt kínos ?

2014. szept. 9. 18:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%
Én mindig nagyon jól éltem meg mikor a csajoknak kilátszott ez-az :D
2014. szept. 10. 09:01
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Gimiben 9.-es voltam és egy 11.-es osztállyal volt együtt a tesióránk. És hát még az elején voltunk a tanévnek és még ismerkedtünk. Én rólam meg tudták hogy hülye vagyok. Egy kis pénzért akármit megcsinálok... És kitalálták hogy 5000 forintért tesizzek mesztelenül. Én meg belementem. Kimentem ruha nélkül sorakozni, páran még akkor voltak az öltözőben azok szépen eldugták az összes ruhámat. Mikor a tanárnő meglátott elkezdett ordibálni hogy hogyan gondolom én ezt azonnal mennyek öltözzek fel meg igazgatói meg kirúgat meg minden. Mentem volna felvenni a tesi cuccom és nincs meg.Na jó vissza ki tanárnő elé. Ordít hogy miért nem öltöztem még fel. Próbálom neki elmondani hogy elrakták a cuccom, de nem érti meg csak ordít. A végén kaptam egy szaktanárit meg egy igazgatóit a ruháimat valaki vissza adta, a tanár meg következő héten leadta az osztályt :D
2014. szept. 10. 16:00
 13/27 anonim ***** válasza:
70%

Nem velem történt, de ettől független nekem is kínos volt mert én is benne voltam, de nem a középpontban.

Na most ugye én 6 éve végeztem a gimit, akkor ugye volt olyan hónap amikor együtt tesiztünk a lányokkal mert az ő tanárjuk kórházban volt és csak így bírták megoldani a helyettesítést hogy egyszerre volt óránk. Na most ugye nem volt kötelező de néhány csaj hordott tornadresszt a pólóba és a nadrág alatt. Egyik meg nagy ritkán csak dresszbe volt rajta egy shorttal és ennyi. Na most az a csaj engem elkezdett érdekelni és mivel jóba is voltunk, így össze is jöttünk már régebben amiről mindenki tudott nem is volt senkinek meglepetés. Viszont a közös tornaórák már akkor voltak amikor mi már együtt voltunk. Volt egy nap amikor a tanár közölte velünk hogy mindenki öltözzön át tesis cuccba és labda játék mert az igazgatóval kell beszélnie. Akkor mindenki bent elvolt, mi meg a barátnőmmel félrevonultunk pontosabban a tornaterem melletti szertárba mentünk ahová volt kulcsunk és magukra is zártuk. Na igen ám, de mi idióták kivettük a zárból a kulcsot és azt elfelejtettük hogy a tanárunk mindig hord magánál mert a tornaterem mellett is van irodája ahol a kulcsok vannak de ő olyan hogy sose járt be oda mert utálta valamiért azt a termet így minden kulcs nála volt mindig. Na szóval mi a barátnőmmel bent a szertárba barátnőmről lekerült a dressz rajtam még minden ruha megvolt és a barátnőm tangába meg melltartó nélkül ott állt előttem, én nekem már látszódott nadrágon keresztül hogy helyzet van és a barátnőm már húzta le a tangáját mire váratlanul kinyílt az ajtó a tanár ott állt meg pár osztálytársunk, plusz az igazgató, és egy új tanár akiről később kiderült hogy ő lesz az új angol tanárunk.

Egyből páran nevettek, de mindenki elvörösödött. A barátnőm annyira le volt döbbenve hogy ott állt előttük letolt tangával és szinte totál meztelenül mindenét látni lehetett. Meg azt is hogy nekem is áll a bér. Na egyből barátnőm bebújt matracok mögé, ajtó gyors becsuk, felöltözés, és úgy vörösödött fejjel mentünk ki. Óra után a tanár behívott minket az irodába és megbeszéltük a dogokat, szerencsére a tanárunk kemény ember volt ugyan de nagyon rendes és korrekt így higgadtan tisztáztuk a dolgokat az igazgatóval is, mondták hogy megértik hogy ez természetes dolog meg hogy a hormonok stb... De ugyanakkor iskolában ez nem megengedett, és mondták hogy ők sem akarják nagy dobra verni ameddig mi öltöztünk ők megbeszélték az osztálytársainkkal hogy erről senkinek egy szót se. Mert ez a mi dolgunk, de ugyanakkor büntetés nélkül nem úszhattuk meg egyrészt fegyelmezés miatt, másrészt azért hogy akik látták tudják hogy ez így nem helyes és ne legyen ebből még egyszer ilyen ügy mert komoly következményekkel jár. Így kaptunk egy igazgatóit és egy szaktanárit is, plusz órai munka elégtelent és következő órán büntetésből, osztályzatra futottunk időre persze.

A suli hírneve miatt nem akarták nagydobra verni a dolgot, pedig fegyelmi is simán lehetett volna, de mivel mi bezárkózva csináltuk csak egy bakit követtünk el hogy nem hagytuk benne a kulcsot így egyből bebírtak jönni így mégis fel kellett vállalnunk hogy ennek következményei vannak, a szüleinknek nem kellett beszámolnunk mert úgy írták be hogy rossz magatartás miatt volt ez, ennyiből is korrektek voltak szerencsére, de a szüleink jól ismerték egymást meg minket, sejtették hogy mit műveltünk főleg hogy egyszerre kaptuk a beírásokat, és ugyanattól a tanártól, igazgatótól, stb... De a szüleink is mondták hogy ezeket a dolgokat inkább tartogassuk a hálószobába. Szerencsére a kapcsolatunk is jól fogadták meg minden tehát a szüleink tudták hogy odafigyelőek vagyunk és ők mindig megadták a dolgokat ahhoz ha egymásra vágytunk kettesbe, csak mert azt akarták hogy felelősséggel csináljuk, odafigyelve, és biztonságos helyen, mert tudták hogy tiltani úgysem tilthatják mert azzal csak rosszabb. Ez a barátnőmnek elég kínos volt az egész, nekem is az volt mert én is benne voltam. De nem én szívtam a legnagyobbat.

2014. szept. 10. 23:43
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer egy csaj tökön rúgott... inkább volt kellemetlen mint kínos bár ez bárhol megtörténhetett volna nem tesióra függő sztori. :D
2014. szept. 10. 23:56
 15/27 anonim ***** válasza:
39%
8.-ban talajtorna közben egyik fiú lement hídba és a feszülő nadrágján átlátszott az icipici, de felállt p*cse. Mindenki röhögött, csak az ő pofája égett.
2014. szept. 13. 15:47
 16/27 Zsíroskenyér95 válasza:
80%
Mikor középiskolában a felülést csináltunk felmérőként a boxerem mindig felgyűrődött és mindenki azt nézte hogy hogy lehet akkora p*csöm és hiába magyaráztam nekik hogy csak a boxerem csúszott fel.
2014. szept. 22. 21:40
 17/27 anonim ***** válasza:
52%
11.-ben jött egy segédtanár, történetesen az osztálytársunk frissen végzett bátyja. Nekem nem nagyon jött be, az osztálytársnőink azonban odavoltak érte, meg vissza. Talaj tornáztunk, és ő segített nekünk átlendülni egyes helyzetekből... Pl amikor kézenállás volt, ő segített nekünk fennmaradni, és onnan bukfenccel leérkezni. Hát nem egy csaj nem tűrte be "véletlenül" a pólóját, jött a legkissebb, legfeszülősebb sortban... A tanárnak meg valamennyire muszáj volt a fenekünkhöz hozzáérnie... A tanárnak persze felállt, de csak találgattunk, mindenesetre végig nagyon vörös volt. :D
2014. nov. 29. 12:28
 18/27 anonim ***** válasza:
80%
Hetedik, vagy nyolcadik általános iskolában történt. Osztálytársnőm műmellet hordott és hát gimnasztika közben csak arra lettünk a fiúkkal figyelmesek, h a bal melle lejjebb csúszott szemmel láthatóan. Ordenáré röhögés, ki is szaladt az óráról a csaj. :D
2014. nov. 29. 12:36
 19/27 anonim válasza:
100%
Mikor a mezzel együtt jött a tornapólóm is.. az volt az igazi:D
2015. febr. 1. 13:25
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
tigrisbukfenc.. hát volt nagy reccsenés.. a gatyám hátulról előre kettévált.. és ráadásul az óra elején.. örültem neki..
2015. febr. 1. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!