Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti milyen lányra mondjátok azt hogy gyönyörű, milyenre hogy szép és milyenre hogy csinos?
Tényleg sok múlik a kisugárzáson. Sok olyan lánnyal találkoztam aki korántsem tért el az átlagtól mégis volt egy olyan megjelenése, hogy nem bírtam levenni róla a szemem.
De sok múlik az arányos testalakon. Tőlem lehet duci is az a lány, csak ne folyjon már ki a seggtelen gatyájából a háj!
Legyen egy formás feneke, lehetőleg a cicijei se nézzenek mindenfelé. A mérete nem érdekel, csak szép legyen az összkép. Gyűlölöm a tramplikat. Csomó olyan csaj rohangál a városban, aki nyakig felpolcolja a mellét, de hátul deszka... még fogás sincs rajta!?
Aztán ha van egy arányos teste, nemárt egy igéző tekintet. Ha a mélyen a szemembe néz, az már sokat lendít a dolgon :)
Nagyon fontos a mosoly. Nem vagyok se a Signal, sem az Amodent reklámmenedzsere, de legyen már egy csinos mosoly, ha netán menni is szeretnék vele valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!