Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jó válasz arra a kérdésre hogy "miért nem akarsz párkapcsolatot"?
Nem akarok.
Nem akarom,hogy bekössék a szemem.
Párkapcsolat = rabszolgaság,nincs szabadág,veszekedés, ,,nő elhízik az esetek 80%-ban".
Ez pont,hogy nekem nem kell,én a ,,friends with benefits" kapcsolatok híve vagyok,ahol kötetlenül érezzük jól magunkat,elmehetünk moziba is akár,de nem vagyunk együtt,mindenki azzal szexxel akivel csak akar.
Én például ezt mondom mindig,nem is nyaggatnak már,hogy nem tudok egy nőnél leragadni,szüleim felfogták,hogy unokájuk soha nem lesz tőlem,elfogadták igaz nehezen.
Élni akarok,dőzsölni,nagykanállal majszolni az életet,utazgatni,gazdag,sikeres emberré válni,karriert építeni és több nővel is ellenni.Hatalmas baráti társaságot magam köré.
Mond azt amit gondolsz,amiért nem akarsz.
köszi a válaszokat:)
az a gond hogy én letudnám egy mondattal a választ, de nincs olyan amivel ki is tudnám elégíteni a kérdezősködőket és békén hagynának. bunkó meg nem akarok lenni.
azt hogy jól érzem magam így ahogy vagyok, egyedül nem hiszi el senki
Egyszerűen: Nem akarok kapcsolatot, mert jó így ahogy vagyok.
bonyolultan: nem kell kifejteni, ha belekérdez nem kell válaszolni, így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!