Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki szebb és szexibb? Egy átlagosan szép román lány, vagy Salia a Star Trekből? Utóbbiról képet a leírásban mutatok:
Ezt így nem lehet megmondani. Az tény hogy nagyon sok sexi román nő van. Ahol én élek ott egy pont rendőr.
De nem lehet ezt csak így beazonosítani. Amúgy a románok úgy tartják hogy az ő "fajuk" karcsú volt és csak a más népekkel való keveredésnél alakultak ki az elhízott románok. (Gondoltam érdekesség ként leírom.)
Hát megmosolyogtató ez a kérdés is. Egy egész népet hasonltsunk össze egyetlen egy színésznővel? Ez így nagyon gyenge. Szegény Silának nem sok esélyt hagytál.
Ez utóbbi válasz meg hogy "úgytartják azért híztak el" majdnem akkora baromság, mint amikor a romák az indiaiakhoz hasonlítják magukat. Én a román lányokra szavazok! Több mint 11 millióan vannak, csak akad egy-kettő aki mögött az egész star-trek szereplőgárda elbújhat :)
Én Saliára szavazok. :-)
A romák pedig tényleg indiai származásúak, egész pontosan észak- és északkelet-indiaiak.
Ez mekkora gyökér :D
/Kénytelen voltam valamit kommentelni, hogy később is megtaláljam az év kérdését./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!