Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez milyen érzelmi szál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez milyen érzelmi szál vagy micsoda?

Figyelt kérdés

Van barátnőm. Nagyon szeretem, a világ egyik legjobb nőjének tartom. Sose csalnám meg.

DE!

Van egy lány, akivel gyakran eljárok ide-oda, beülünk valahova. Tudja, hogy van barátnőm, nem is próbálkozik. Igazából jól érzem magam vele, szívesen beszélgetek, nagyon intelligens, remek ötleteket tud adni. Nem akarok tőle kapcsolatot, se lefeküdni vele, mégis nélküle hiányérzetem lenne. Barátnőmnek nem akarok róla beszélni, mert félek, hogy félreértené.

2014. szept. 8. 22:18
 1/4 viktorvarga ***** válasza:
mázlista xd 2 jócsajis..
2014. szept. 8. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak ilyen "barátnőim". Igaz, nagyon régi kapcsolatok. A nejem is tud róluk, nem is féltékeny, ha velük találkozok.

Addig vagy jó helyzetben, amíg tényleg csak baráti kapcsolat van köztetek. A szerelem be tud indulni pillanatok alatt.

2014. szept. 8. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát barátság. A barátnőd azért jó lenne, ha tudna a dologról. Hiába nincsenek érzelmek, ha ez kiderül, kiakad, és szerintem jogosan.
2014. szept. 8. 22:26
 4/4 Kálmix ***** válasza:

Elkerülhetetlen, hogy összehozd őket! Mutasd be őket, mert ha egyszer rajta kap az asszony vele (akár csak egy sör/bor mellett), vagy valakitől visszahallja, akkor fejek hullanak a porba az biztos! Az lesz aztán a félreértés.

Hogy érzelmi szál-e? Na ná hogy! Mégha csak baráti is, akkor is érzel iránta. Biztos aggódsz érte ha késik és nem szól vagy mittomén. Barátok vagytok és kész. Ezt az asszonynak is meg kell értenie.

2014. szept. 10. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!