Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú azt hiszi, hogy szerelmes belém, de csak képzel belém egy személyiséget, ami bennem nincs meg. Hogyan adjam ezt a tudtára?
Már évek óta "üldöz", párszor találkoztam is vele néhány rendezvényen, de szinte minden nap rámír.
Annyi a bajom a sráccal, hogy az érzelmi világa körülbelül egy 13 éves lányéval egyezik meg, és eléggé egy rózsaszín ködben ténfereg. Verseket küld nekem, koktélt vesz nekem, ha ilyen jellegű helyen találkozunk, és nem utolsó sorban, azt gondolja, hogy annyi közös pont elég kettőnk között, hogy mindketten művészetisek vagyunk.
Közben nekem teljesen más a világról alkotott képem, nem "never give up" felirattal dekorálok mindent, és jobban élvezek egy csillaglesést a barátaimmal és a közepesen rossz bort, mint amilyen fajta szórakozást ő kedvel. (plusz más humorérzék, ízlés mindenben)
A külsejéről még nem is beszélve, mert alacsonyabb nálam (163 centi vagyok...) és nagyon divatosan öltözik, zselézi a haját, ki van gyúrva, szóval minden, amit én nem kedvelek egy fiún.
Valamiért viszont úgy érzi, hogy én vagyok neki a tökéletes, és miattam utasított el más lányokat. Már beszéltem vele tisztán, határozottan. Mit tehetnék?
17L (18F)
Nehéz helyzetben vagy..
Csak azt tudom javasolni hogy ha a szép szó nem használ,akkor viselkedj vele másképp.
Ha eddig kedves voltál legyél bunkóbb
Ha kérdez adj egy szavas válaszokat, ne néz rá ha beszél hozzád.
Bámulj meg fiúkat a jelenlétében és mond hogy milyen jól néznek ki.
Tudom hogy ezzel nagy fájdalmat okozol neki de másképp nem fogja megérteni
Ha már beszéltél vele egyenesen, határozottan, akkor többet nem igazán tehetsz. Szegény fiatalember valamiért nagyon reménykedik, talán félreért valamit kettőtök kapcsolatában.
De még valamit tehetnél!
Írj Peter Jacksonnak, hogy van egy ismerősöd, aki filmes trükkök nélkül is tökéletes dublőre lenne Frodónak. Talán, ha szerencséd lesz, a munka külföldre szólítja. :)
Köszönöm a gyors válaszokat!
Ha így viselkedek vele, nagyon rosszul érzem magam, mert a világért sem akarnám megbántani, de meg kell próbálnom.
#2 vagyok
Tudom hogy rosszul éreznéd magad,de másképp nem lehet megértetni vele
Sajnos nekem is volt ilyenben részem,a fiú nem akart békén hagyni és már kellemetlenül éreztem magam a társaságában. Bunkónak kellett lennem azért hogy rájöjjön nem olyan vagyok amilyennek gondol.
Utána nem is foglalkoztam a dologgal de később még is rosszul éreztem magam amiért így bántam vele.Hiába mondták hogy nem volt más választásom. De már én is megértettem hogy ezt kellett tennem,és azóta a fiú is talált magának valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!