Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam együtt a barátommal és belém élvezett. Ha szerdán megyek el dokihoz akkor még tud tenni az ellen, hogy terhes legyek?!
A 72 órás tabletta nagyon durván beavatkozik a hormonháztartásodba, rendesen megzavarja a szervezetedet. Nem szabad ismételten használni, mert maradandó károsodást okozhat.
Hallottál már a kotonról?
wazzegh minek szexel az ilyen ha semmit se tud? :O :(
Az ügyeleten írnak fel esemény utánit.. Szépen betipegsz és elmondod mi lett. kb 5000 Ft lesz.
Én nem szórakoznék ezzel. Főleg nem szerdáig.
# 14
Az orvos annyit tud tenni, hogy felírja neked az esemény utáni tablettát.
Minél előbb veszed be az aktus után, annál nagyobb az esélye, hogy hat. Szerintem Igaza volt annak, aki azt ajánlotta, hogy menj be egy nőgyógyászati ügyeletre, vagy legkésőbb holnap keress olyan helyet, ahol fel tudják írni a 72 órás tablettát.
Áruld már el, minek feküdtél le vele védekezés nélkül?
Az esemény utáni tablettának szerdán reggel már csak annyi hatása lesz, mint halottnak a csók.
Buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!