Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ez szexi? Vagy mit gondoltok rola?
Figyelt kérdés
Ilyen feher blezer [link]
Ilyen szinu es fazonu top es nadrag [link]
ilyen magassarkuval [link]
2014. szept. 7. 12:55
1/4 anonim válasza:
Igen de nem a ruha a lényeg, hanem aki benne van!
2/4 anonim válasza:
A cipő egy hangulatnyit k rvás meglátásom szerint. Formára sem jön be, szerintem túlságosan le van kerekítve, lehetnének egy kicsit karakteresebbek az élei.
A több bejön.
3/4 A kérdező kommentje:
En CSAK az ilyen kerek orru cipoket szeretem. De amugy az osszhatas erdekel, nem kulon a cuccok.
2014. szept. 7. 13:34
4/4 anonim válasza:
A nadrág egy ilyen felsővel plusz blézerrel szerintem nagyon rendben van, vonzó és ízlésesen nőies. Én díjazom, ha egy lány nem akar mindent kipakolni és tud ízléses lenni.
Viszont számomra nem illik hozzá az a cipő, túl sok, agyonnyomja az egész összeállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!