Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ez kell a mai férfiakn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez kell a mai férfiaknak? Akkor legyek ezentúl én is ilyen, hogy végre észrevegyenek_

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok évek óta egy pasiba, aki szinte észre se vesz. Fontos nekem is a külső, de az öltözködésen, sminkelésen kívül rengeteg időt fordított olvasásra, bulizni ritkán járok, néha csajokkal összegyűlünk pár órára dumálni, de kb ennyi.

Mint már mondtam, észre sem vesz ez a pasi, de egy olyan csajt, aki csak a külsejével foglalkozik, rengeteget jár bulizni, pénze nagy részét ruhára, sminkcuccokra költi, illetve magassarkúkra, rögtön körbezsongják a férfiak.

2014. szept. 7. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Arra nem is gondoltál , hogy nem vagy az esete? -.-"
2014. szept. 7. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Keress más pasit aki foglalkozik veled! Ne ilyen nagyképű bunkót aki észre sem vesz.
2014. szept. 7. 12:19
 3/9 A kérdező kommentje:
De, az esete vagyok, mivel regebben is tetszettem neki. Plusz o mondta, barna haju, teltebb csajok jonnek be neki, es pont ilyen vagyok.
2014. szept. 7. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor menj oda hozzá beszélgetni, tudom , hogy a férfinek kell kezdeményezni , de nem omlik össze a világ , ha ezt te csinálod ;) (1-es voltam)
2014. szept. 7. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt a kérdést kell feltenned magadban, hogy ő-e a célcsoportod. Tényleg kell neked egy olyan ember, aki annyira felszínes, hogy egy nyilvánvalóan helyes lánynak esélyt sem ad, csak a bögyös macák kellenek neki? Ha ennyire üres, hogy csak a külsőségek érdeklik, akkor előbb utóbb úgyis lelépne tőled egy plázar|b|vel.
 6/9 anonim ***** válasza:

egy pasiról beszélsz vagy a pasikról általában? te olvasol sokat vagy ő?

kicsit skizo a leírásod.

jobb, ha nem győzöd meg magad, hogy gondolatolvasó vagy, és azért nem kellesz neki, mert Ő felszínes.

7/9 anonim ***** válasza:
lépj túl rajta és keress egy olyan palit aki komolyan téged akar !
 8/9 anonim ***** válasza:
Senki kedvéért ne változz meg, ha alapból így érzed magad jól. Csak csalódnál és megbánnád, ezt elhiheted.
2014. szept. 7. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:
nem minden férfi egyforma, de úgy gondolja, a "cicababásabb" lányokat könnyebb felszedni bulikban, mint odamenni egy csajtársaság közepébe beszélgetni, hogy ki milyen könyvet olvasott ki
2014. szept. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!