Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit irjak a srácnak Facebookon, ha ez a kínos eset áll fenn?
Egy kocsmába megismerkedtem egy sráccal, de akkor még nem érdekelt annyira mint most. Szóval pár hónapja inkább a haverja érdekelt akivel többször is csókolóztam buliba és ezt látta az a másik srác is, aki viszont akkor a barátnőmmel csókolózót. A barátnőm sokat áradozott erről a srácról, de nekem megmondta a fiú, hogy nem akar barátnőmtől semmit. Barátnőmnek nem merem mondani, hogy nekem is tetszik a srác, és nekem már többször is írt a pasi, és tök jókat beszélgettünk. Én már nem bírom ezt az össze-visszaságot, és szeretném a tudtára adni, hogy szeretném ha lenne valami. Viszont szégyellem ami a bulikban történt, és ez hátráltat. Sajnos, már nem biztos, hogy buliban össze fogunk futni, szóval muszáj vagyok vele Facebookon közölni a dolgokat.
19/L
akarsz valamit? Mondd el
ilyen egyszerű...ha neked teremtették akkor a tied lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!