Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy engem nem érdekel a külső?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nemrég összejöttem egy fiúval. De már sokan (főleg anyu) szóvá tették, hogy nem néz ki jól, hogy más lányoknak milyen helyes pasijaik vannak, és hogy csak azért jöttem-e össze vele, mert más már nem jutott (mert állítólag túl szép vagyok hozzá). Pedig ő a legaranyosabb fiú a világon, nagyon szeretem őt és senkiért sem hagynám őt el. Baj, hogy nem érdekel, hogy néz ki?2014. szept. 6. 17:18
11/19 anonim válasza:
Kinek sértő? Mi az, hogy csak jót akart neked? Ha annyira hülye, hogy nem érti, hogy a te párválasztási preferenciád jó neked, és nem az övé, akkor csoda, hogy ennyi ésszel szabadlábon van szerencsétlen :)
12/19 A kérdező kommentje:
Nekem és neki is... ő tényleg a leges-legjobb... csak nem mindenben értünk egyet.
2014. szept. 6. 17:47
13/19 A kérdező kommentje:
Egyébként mondta ő is, hogy nem az a lényeg... csak már szöget ütött a fejemben...
2014. szept. 6. 17:51
15/19 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel. Csak az érdekel, hogy milyen (hozzám) és hogy szeressen (meg én is őt). :) ennyi :)
2014. szept. 6. 17:55
16/19 anonim válasza:
Csajszi, amint találsz csak egyetlen olyan külső jegyet, ami miatt az adott pasikat csak havernak tudod tekinteni, párodnak nem, máris ellent mondtál magadnak. :-)
Nekem ilyen például, ha valaki apámnál alacsonyabb, arra nem tudok esélyesként tekinteni, csak haver, valahogy furcsa lenne számomra.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de én elfogadom őt... minden kis részét szeretem :)
2014. szept. 7. 11:36
18/19 anonim válasza:
8-as és 9-es vagyok. Amúgy nem értem, hogy miért kell itt bizonygatni, hogy nem számít nekünk a külső. A fiúknak ugyanúgy fontos, hogy hogy néz ki egy lány! Még a rondák is ugyanúgy a modelleket akarják dugni, mint a sikeres pasik, csak nem vallják be, mert tudják, hogy esélytelen.
19/19 A kérdező kommentje:
Igen, a legtöbb embernél így van :)
2014. szept. 7. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!