Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fanszőrzet az mindig olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fanszőrzet az mindig olyan színű normál esetben, mint az emberek természetes hajszíne?

Figyelt kérdés
kérlek ne poénkodjátok el, őszintén érdekel.
2014. szept. 6. 15:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én szőke vagyok, és mindenhol szőke a szőrzetem, annyi, hogy a karjaimon, lábaimon világosabb, a puncimon egy-két árnyalattal sötétebb szőke :)
2014. szept. 6. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
nekem a hajam szőke, viszont a többi sötétbarna, pasin viszont látta , hogy szőke volt a haja, azon kívül minden szőre nagyon vörös, még a szemöldöke is, meg a lábán is
2014. szept. 6. 15:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Annyi érdekes ember van *-* o.O :DD
2014. szept. 6. 15:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Szőke a hajam (eredeti szőke:)), viszont a szőrzetem fekete. Szóval rám ez nem igaz. És a szemöldököm sem olyan színű, mint a szőrzetem.:)
2014. szept. 6. 16:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Az en hajam vilagosbarna, a szor odalent viszont inkabb fekete. Baar mar jo reg lattam a szort :D
2014. szept. 6. 16:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Én barna voltam kiskoromban, de kiszőkültem, és a fanszőrzetem is olyan barnás, mint kiskoromban a hajam:D
2014. szept. 6. 16:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerencsére az elmúlt években csak olyan csajokkal voltam ahol ezt nem tudtam megállapítani. S megjegyzem a hajuk színét láttam... ;)
2014. szept. 6. 16:26
 18/20 anonim ***** válasza:
A hajam sötétbarna, mindenhol máshol pedig fekete, a nunimon is.
2014. szept. 6. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat:

Felül szőke, alul szőke.

Felül szőke, alul barna.

Felül szőke, alul fekete.

Felül vörös, alul vörös.

Felül barna, alul barna.

Felül barna, alul fekete.

Hmmm érdekes, fekete hajúakkal még nem kezdtem :)

30/F

2014. szept. 7. 00:11
 20/20 anonim ***** válasza:
19: Huuu... akkor nekem van csak olyan szerencsém, hogy mind borotválja kopaszra, amelyiket felszedem??? Eddig azt hittem ez gyakori, s azért van így.
2014. szept. 7. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!