Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelem, spekuláció! Milyen mellékhatásokkal jár, ha szex előtt tömegnövelőt (fehérjeport) fogyasztok?
Én szteroidot is szedtem de semmi mellékhatása nem volt max az hogy szinte éjjel nappal állt a fallosz (ami nem hátrányos :D)
De amiket leitál azoknak semmilyen nincs
A fehérjék tulajdonképpen végtelenül változatos és sokrétűen felépülő óriásmolekulák, melyek aminosavakból épülnek fel. Fehérjék gondoskodnak szervezeted tápanyag-ellátásáról, és izmaid is jórészben fehérjékből épülnek fel. Amúgy fehérjéket (tejsavó vagy szója, de ha ffi vagy inkább tejsavó) csak akkor kell pluszba szedned (por vagy kapszula formájában) ha nem elégséges a napi fehérjebevitel mennyisége vagy minősége (pl.: húsok, tejtermékek...stb.)
#5 ös voltam
A fehérjepor és a tömegnövelő két külön dolog. A tömegnövelőben van sok szénhidrát is a fehérje mellett.
Semmiféle mellékhatásuk nincsen, élelmiszerek.
Ha edzel egy izmot, az növekedni fog, ha elég hozzá a tápanyag. Tudsz aránytalanul edzeni, tehát ha egy izomra több figyelmet fordítasz, mint másokra, példa erre azok a hülyék, akik nem edzenek lábra. De a szex nem számít edzésnek.
Ne, ne számold az ismétléseket :D
Kapszulaformában nincs fehérje, azok csak szimpla aminosavak, és nagyon-nagyon-nagyon hátul vannak a prioritási sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!