Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, normális, helyes fiú. Túl magas elvárások? Kezdem úgy érezni, hogy soha nem fogok ilyet találni.
Figyelt kérdés
A bunkó és sértő válaszokat légyszi mellőzzétek, én sem rosszindulatból tettem fel a kérdést. :)2014. szept. 5. 23:18
11/17 A kérdező kommentje:
16 vagyok, nem, nem csak harry styles- tartom helyesnek, és nem arra gondolok hogy legyen a srácnak modell arca és alkata
2014. szept. 5. 23:35
12/17 anonim válasza:
Jezusom,16 eves es sosem fog talalni ilyen fiut :D Majd 25 evesen sirankozz,ha ugyanott tartasz :) Addig meg aludj vagy menj bulizni,hatha ott megtalalod a helyes fiudat.
13/17 anonim válasza:
ha szeretnél ismerkedni írhatsz nyugodtan.15/F
14/17 anonim válasza:
Uramatyam... 16 évesen ilyeneket mondani...
15/17 anonim válasza:
Kedves vagyok- mikor alszom.
Normális - szex után
Helyes - ha apám plasztikai sebész lenne.
:D
16/17 anonim válasza:
sok fiú szerintem magára ismer, de a lányok ilyeneket így kezelik: best friends ever
17/17 anonim válasza:
látszik, hogy felszínes tini vagy mitn a többi lány, nektek még csak a külső számít ilyen korban, szinte minden fiút lerondáztok, röhögcséltek rajtuk, ehhez értetek ti,szánalom! inkább nézzetek magatokba, elég gáz a személyiségetek, ép eszű fiú hozzátok sem nyúlna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!