Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis milyen emberek azok akik pl. itt a gyakorin is a megerőszakolt felet, az áldozatot hibáztatják a történtekért?
Egyszerű pszichológia. Azzal, hogy az áldozat a hibás, önmagukat győzik meg, h ők nem fognak olyan helyzetbe keveredni.
Pl. szoknyában volt. ÉN nem viselek szoknyát = engem nem erőszakolnak meg.
Ha az elkövetőt okolják, azzal magukat is lehetséges áldozattá nyilvánítják.
Pl. édes mindegy miben volt, a férfi egy szadista állat = hiába viselek én nadrágot, az az állat tekinthet rám prédaként.
Mert ok nélkül semmi nincs. Semmi nem történik ok nélkül ! Volt egy rokonlány,annyira akart már szexelni,fiút,hogy szinte "fürdőruhában" járt az utcán. Sikerült is neki felhivnia magára a figyelmet. Többször erőszakoskodtak vele,de még ettől se jött meg az esze. Aztán majdnem elrabolták bűnözök,el akarták adni fizetős "lánynak". Akkor igen megijedt ! Alig birtam kimenteni a bajból,majd engem is kicsináltak !
Na utána kapott fejmosást a kisasszony,nem szólt egy szót se,csak bólogatott,és megölelt,megköszönte az életét ! Ezek után szépen,diszkréten,csinosan,de nem kihívóan öltözött,és viselkedett is. És lett is fiúja,de nem a veszélyes erőszakoskodó fajta,és nem bűnöző féle.
Na én ennyit mondtam....
Bert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!