Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tartjátok furcsának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok furcsának és bizarrnak, ha egy lány ki tud lépni a testéből meditáláskor?

Figyelt kérdés

2014. szept. 5. 08:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én is szoktam meditálni, én inkább befelé, thétába megyek, nem kifelé. De párom, aki már férjem nem tud róla.

Minek mondjam el neki? Ő egy földhöz ragadt lény, felesleges ilyesmivel zaklatnom.

Legjobb barátnőm tud róla, hisz ő is szokott meditálni.

Szerintem ezt addig hagyd magadban, amíg meg nem ismered a srácot rendesen, aztán majd kiderül vevő e rá vagy sem. Legtöbb férfi nem.

Én hívő vagyok, hiszek az Atyában a mindenség alkotójában, gondviselőnkben. Imádkozni is szoktam, de erről sem tud senki. Szerintem ezt nem kell reklámozni.

2014. szept. 5. 09:16
 12/20 anonim ***** válasza:
nekem már van párom, de ha ilyen kiderülne róla inkább előnyös lenne számomra, nem foglalkozik ilyen dolgokkal és képes volt ilyen szintre eljutni :) de ismerkedésnél sem riasztott volna el...
2014. szept. 5. 09:24
 13/20 anonim ***** válasza:
15%

Milyen hulye kerdeseket tesznek mar itt fel az emberek. Megall az eszem.

Oszinten, kit erdekel??

2014. szept. 5. 09:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Én nem tartom furcsának, de hogy ezt te kinek mondod el és kinek nem, az a te ítélőképességedre van bízva.

De ha ilyen helyzetben lennék, egész biztos, hogy semmi ilyet nem osztanék meg senkivel az ismerkedési időszakban, és később is csak akkor, ha kiderül, hogy nagyon nyitott az ilyen dolgokra.

Egyrészt ezek nagyon személyes élmények, másrészt szerintem könnyen hathatna úgy, hogy te azt akarod ezzel kifejezni, hogy te hű, de különleges vagy, amiért ilyen különleges dolgokat tudsz.

Valóban olyan érzés, mintha a testedből lépnél ki, de igazából nem ez történik, hanem az asztrális projekciónak nevezett jelenség, amikor a tudatod létrehoz és hosszabb-rövidebb ideig fenntart egy energetiai másolatot ("fantom testet"), amibe az érzékelést is képes kivetíteni.

Tudatosan tanultad meg, vagy spontán jutottál el idáig?

2014. szept. 5. 09:29
 15/20 A kérdező kommentje:
Részleteket nem szeretnék megosztani, de köszönöm a válaszokat. Sejtettem, hogy sokan "hülyének" fognak nézni.:)
2014. szept. 5. 09:43
 16/20 anonim ***** válasza:

A meditáció szerintem nagyon hasznos dolog, minden embernek gyakorolnia kéne a földön, és talán nem élnénk ilyen idióta világba. Nincs benne semmi természetfeletti, az agy ideiglenes kikapcsolását, egy tér létrehozását jelenti, melyben nem keletkezik gondolat.

Őszintén szólva örülnék neki, ha kiderülne a lányról, akivel épp ismerkedek, hogy érintett a témát illetően.

2014. szept. 5. 10:01
 17/20 Noren1989 ***** válasza:
Tök jó, sztem nem sok ember tud meditálni, szóval csak nyugodtan csináld továbbra is. Férfinak azért ne feltétlen reklámozd, csak egyszer meditálj szeretkezés közbe is, akkor meg nézheted harmadik személyes nézetből a dolgot ;)
2014. szept. 5. 10:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tartom furcsának.
2014. szept. 5. 10:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ki tudsz lépni a testedből? Amennyire én tudom, ez fizikailag nem lehetséges, a tudat nem tud interakcióba lépni a fizikai világgal, és "eszközök" nélkül fel sem tudja őket dolgozni(szem, fül, ilyesmi). Ha kilépsz a testedből, akkor nem lenne mivel feldolgoznod a körülötted lévő világot. Képzeletről beszélhetünk, az viszont erősen behatárolt az egyén tapasztalatai alapján, ami megint csak azt sejteti, hogy szó sincs testből kilépésről.
2014. szept. 5. 10:40
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem szoktam magyarázkodni, de ez igenis lehetséges.:)

Egyébként 6 éve meditálok és én sem így kezdtem, csak lazulásnak fogtam fel, de több lett belőle.

A kételkedőkkel nem tudok vitába szállni és nekik azt üzenném, hogy ne is higgyenek ebben, amíg meg nem tapasztalták. Valószínűleg én is így tennék fordított esetben.

2014. szept. 5. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!