Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Idén váltottam sulit és utálok oda menni és minden nap sirok de anyámék nem vesznek ki és megfenyegettek ma kellet volna menni 4orája de én nem mentem 5ora ota curkusz van noveremnel aludtam es anyu északás azaz 8ra jön haza apa meg dolgozik vele nemtalálkozom... anyu másfél ora mulva jon es... telefonba orditott es megint fenyeget hogy megver apám meg hogy felejtsek el mindent... konnyu nekik beszelni nem ok jarnak oda:'( itt sirok egyedul vagyok elment a noverem anyumert ....
És a sulirol még hogy kb tegnap elott meg ugyszint anyu meg apu megfenyegetett hogy anya öhngyilkos lesz (és amilyen hulye megis teszi) apa:elhagy minket...miert én vagyok a hibás? Nemén akartam odajarni nemtudtam milyen lesz:'(
bocsi ha ertelmetlen lett
13/L
2014. szept. 5. 06:29
11/12 anonim válasza:
Kár, hogy a szüleiddel nem tudod veszekedés nélkül megbeszélni, mi a baj az iskolával, miért nem szereted, mit kellene tenni, hogy jobban érezd ott magad, és esetleg milyen másik iskola lenne jó. A szüleidnek beszélnie kellene a tanárnőkkel, és elmondani nekik, hogy miért nem szereted azt az iskolát. Hátha tudnak tanácsot adni, hogyan kellene megváltoznod, esetleg neked, hogy jobban érezd magad, a diákokkal is, mert lehet, hogy velük van a baj, vagy túl érzékeny vagy. Tanulni viszont kell, mert különben se továbbtanulás, se szakma, se semmi... És vannak érdekes tárgyak is, ki kell választani, amik jobban tetszenének, és azokra ráhajtani.
12/12 anonim válasza:
beszélniük kellene (mielőtt más kijavítja) - nem szoktam újból elolvasni, amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!