Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már konyhapulton, asztalon konyhában :D (pizzás lány)?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 01:36
12/24 anonim válasza:
én oda csak enni járok...meg sok a törékeny meg az éles dolog,nem bírná a vadulást,valaki,vagy valami,
és otthon vigyázok a dolgokra,nem másnál vagyok..
13/24 A kérdező kommentje:
rendezett konyhába nincs ilyen gond :)
2014. szept. 5. 02:02
14/24 anonim válasza:
"66Apollyon33"
Tudjuk, ti csak este, lámpaoltás után, és csakis ágyban.
Már ha még megesik néha a kaján kívül.
15/24 anonim válasza:
14. Ez tetszik. :D Ez jó! :'DDD
Mind megvolt. :P De pizzás lánnyal még nem valósítottam meg. De add meg a számod, beszélgethetünk róla. :P :D
16/24 anonim válasza:
nálatok is megfordultam? na kibe ? nagy már a hírem.
egyébként nem,sem öreg sem életunt nem vagyok,és rend van a konyhában,meg mindenhol,csak ahol vadulok ott nem.
17/24 anonim válasza:
Amit lehetett már kipróbáltam, az egész lakást szétszexeltük. ;-)
18/24 anonim válasza:
17. Nekem nem lenne gusztusom ott szexelni ahol a szüleim kufircolnak : o De azért gratulálok. :)
19/24 anonim válasza:
#18 cicavirág a Párommal élek, mért fáj neked, hogy ki-hol mit tesz? -.-'
20/24 anonim válasza:
Szerintem olvasd még el 26x, hogy mit írtam, gondold végig, majd számolj el 100-ig. Aztán írj legközelebb. Ugyanis nem hiszem hogy leszóltalak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!