Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érhetőek el Jennifer Lawrence és a többiek meztelen képei?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 20:10
2/12 anonim válasza:
Gondolom nem meglepő, de torrent oldalon....
Ebben benne van mindegyik.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/12 A kérdező kommentje:
És Emma Watson hogy került ide? Mármint a botrányba
2014. szept. 4. 20:15
4/12 anonim válasza:
Én nem hallottam, hogy ő benne van.
5/12 anonim válasza:
Emmáról is van 1 kép de nem ábrázol semmi olyat
6/12 anonim válasza:
Én pont Jenny-t láttam, jól mutat az arcán a g eci.
Bár láthatóan nem élvezi:)
7/12 anonim válasza:
én a fórumon néztem anno, és ott nem sokkal azután az FBI átírta az oldalt, hogy mindenkinek elmentették az ip cimét akiknek a birtokába volt a fénykép és valami olyat írtak hogy: "You're all about to get "rekt"" vagy valami..xd
szal csak saját felelősségre:D
8/12 anonim válasza:
Emma Watson azzal került a képbe, hogy az eset kapcsán írt ki valami twitter-re.
9/12 anonim válasza:
Emma a számìtógépén tartja, fél feltenni a netre
10/12 anonim válasza:
#7 uuu most aztán nagyon beszartunk az FBIitól jaaaaaaj :333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!