Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem vagyok terhes?
igen van esély rá
am nem mindig mennyire érzékeny a teszt
ált a nemvárt utána napon kell tesztelni
szal irány a nőgyógyász és laborvizsgálat az a tuti !
am meg szerinted a gumi mire való ???
csak tudnám minek szexel az aki nem képes védekezni ....
én az esemény utánitól egy hónapig rosszul voltam.véreztem ...stb.
Ha bevetted és a teszt is ndgatív akkor biztos hogy nemvagy terhes, csak a gyógyszer összezavarja a szervezeted.
Ne izgulj
Ne haragudj, de olyan hülyék vagytok mint a hátsóm......nem volt elég hogy már egyszer történt baj és esemény utánit kellett bevenned, erre még azért is védekezés nélkül szexeltek, mert ti "vigyáztok".......megáll az eszem, amikor az észt osztották nem nagyon álltatok sorba, ezért szólok, csak hogy tudd, a megszakításos szex nem védekezési forma, lehet, hogy kicsi az esély rá hogy teherbe ess, de van rá esély és ez a lényeg.
Valaki teleélvezéssel se lesz terhes, míg más egy ilyentől is teherbe esik.......gondolkozni kellene és megtanulni felelősségteljesen szexelni.
"Azota mar voltunk egyutt a baratommal de es nem vedekeztunk de nagyon nagyon vigyaztunk."
Marhára nem vágom, hogy ha nem védekeztetek, akkor mit takar a "nagyon nagyon vigyáztunk"???
2. Vagyok
amikor esemény utánit kellett bevennem akkor döntöttem a fogamzásgátló mellett.viszont azóta már egy éve kínlódok fertőzéssel gombával.nélküle viszont nem tudom elengedni magam. Már nemtudom melyik a jobb, ha szedem vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!