Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem vagyok terhes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Julius 27en baleset tortent, kiszakadt az ovszer. A menstruaciom utolso napjan voltunk egyutt. Masnap siettem a nogyogyaszhoz esemeny utani tabiert. Azota mar voltunk egyutt a baratommal de es nem vedekeztunk de nagyon nagyon vigyaztunk. Augusztus 22en kellett volna hogy megjojjon, de nem jott. Es meg azota sem. A mellem viszont nagyon faj mint minden menstruacio elott. Mar 2 tesztet csinaltam de mind a 2 negativ lett. Szerintetek baj van vagy csak az esemeny utani miatt nem jon meg?
2014. szept. 4. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:

igen van esély rá

am nem mindig mennyire érzékeny a teszt

ált a nemvárt utána napon kell tesztelni

szal irány a nőgyógyász és laborvizsgálat az a tuti !

am meg szerinted a gumi mire való ???

csak tudnám minek szexel az aki nem képes védekezni ....

2014. szept. 4. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:

én az esemény utánitól egy hónapig rosszul voltam.véreztem ...stb.

Ha bevetted és a teszt is ndgatív akkor biztos hogy nemvagy terhes, csak a gyógyszer összezavarja a szervezeted.

Ne izgulj

2014. szept. 4. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Végülis jobban megéri a 7000 forintos tabi, mint a 300 forintos gumi...
2014. szept. 4. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de olyan hülyék vagytok mint a hátsóm......nem volt elég hogy már egyszer történt baj és esemény utánit kellett bevenned, erre még azért is védekezés nélkül szexeltek, mert ti "vigyáztok".......megáll az eszem, amikor az észt osztották nem nagyon álltatok sorba, ezért szólok, csak hogy tudd, a megszakításos szex nem védekezési forma, lehet, hogy kicsi az esély rá hogy teherbe ess, de van rá esély és ez a lényeg.

Valaki teleélvezéssel se lesz terhes, míg más egy ilyentől is teherbe esik.......gondolkozni kellene és megtanulni felelősségteljesen szexelni.

2014. szept. 4. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:

"Azota mar voltunk egyutt a baratommal de es nem vedekeztunk de nagyon nagyon vigyaztunk."

Marhára nem vágom, hogy ha nem védekeztetek, akkor mit takar a "nagyon nagyon vigyáztunk"???

2014. szept. 4. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nagy körültekintéssel és óvatossággal élvez bele a srác a csajba!
2014. szept. 4. 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: WIN!
2014. szept. 4. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

amikor esemény utánit kellett bevennem akkor döntöttem a fogamzásgátló mellett.viszont azóta már egy éve kínlódok fertőzéssel gombával.nélküle viszont nem tudom elengedni magam. Már nemtudom melyik a jobb, ha szedem vagy nem

2014. szept. 4. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!