Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért nem lehet értelmesen beszélgetni a melegekkel, a feministákkal, a hímsovinisztákkal és minden egyéb "szélsőséges társadalmi réteggel"?
Nem mondanék semmit, nem fogok azért elsírni magam mert valakinek ez a véleménye. Meghallgatom és kész vagy elkéne kezdenem hisztizni?
Általánosítani miért ne lehetne olyan dolgokat maik a többségre igazak? Aki az általánosításból magára ismer, az meg is érdemli hogy magára vagy, aki meg nem ------> "kinek nem inge nem veszi magára".
Először is definiáld magadban a természet fogalmát. Egyébként a válasz teljesen egyszerű. Hatások.
A ceruzát sem szeretem, de nem fogom eltörni az összes, szimplán nem keresem :)
Miért ne általánosíthatnék továbbra is? Tudod az általánosítás a többség közös tulajdonságaiból adódik meg. Személyenként beszéljek az összes emberről? Hülyeség :)
Fúú de ki van itt valaki akadva az általánosításon ----> "kinek nem inge, nem vegye magára"
Tudod ha valamelyik nő azt mondja hogy minden férfi hazug disznó, semmit nem mondok mert mivel tudom hogy általánosít, ezért nem igaz rám ergo nem fogom magamra venni.
Ezt sehogy, de nem csak a melegeknél lehet általánosságba beszélni, vagy a melegekről. Itt nem minden a melegekről szól. Csak példaként hoztam fel. Óóó és sejtettem hogy te bele tartozol valamelyik rétegbe képviselteted is azokat akikről szólt a kérdésem.
Jé van egy véleményed ami más mint az enyém és nem akarlak megölni. Na hát ez hogy lehet?
Bocsi ha cinikus voltam, rossz szokásom.
"A természet legtágabb értelmezésében egyenlő a természetes, fizikai vagy anyagi világgal vagy világegyetemmel."
Wiki
Te mit értesz a természet alatt? :S
De még mindig nem írtad le, hogy azt, hogy a melegek nem egészségesek, mi módon ne vegyem magamra. Mi alapján? Mert ez nem valami tulajdonságom vagy cselekvésem vagy mi a fene.
Most mondjuk náthás vagyok. De ha nem, akkor nem egyszerű ez. :S
Mondjuk én megtanultam ignorálni az ilyesmit, de attól még teljesen megértem ha más ezen megsértődik.
Lehet te sem vagy az a sértődős típus, viszont esetleg nem ártana fejben tartani, hogy más meg igen. Ezért ha olyan véleményem van esetleg, azt nem feltétlenül hangoztatom (nem mindenki előtt, csak aki vevő rá).
Nehezebb lett volna egy mondattal tovább olvasni ugye? :)
"A fizikai világra és az életre egyaránt utal."
:D Nem azért kell szeretned valakit, mert meleg. Semmi ilyenről nem volt szó. De viszont elítélsz olyanokat, akiket nem is ismersz.
Jó, akkor pl. én sem szeretném, hogy alkoholisták vagy erőszakos, agresszív emberek vagy vallási fanatikusak gyereket vállaljanak. Érdekes, hogy ez ellen soha senki nem emeli fel a hangját. :/
Mindegy, ez van. Ezt kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!