Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti választanátok egy ilyen fiút?
Figyelt kérdés
21 éves, 179 cm magas, dús hajú, izmos, de nem kigyúrt, jólelkű, kedves, intelligens, művészlélek, önzetlen, hallgat más véleményére is. Nem cigizi, nem iszik alkoholt.
Nem szexmániás, csak lassan, fokozatosan mindent. Romantikusan gondolkodó a lányokkal kapcsolatban. Stabil anyagi helyzetű.
2014. szept. 3. 14:58
1/19 anonim válasza:
Ennyi sablon szöveget egy helyen...
2/19 anonim válasza:
Én imádom a romantikus, aranyos fiúkat. Szóval ez alapján jó, de ez kevés információ:) 17/L
3/19 anonim válasza:
nem
de lehet az én véleményem nem is számít. hány éves lányokat kérdezel?
4/19 anonim válasza:
Szerintem a saját korosztályából kérdezi (20-25?)..
5/19 A kérdező kommentje:
2-es: aranyos vagy. :)
3: 17-25 éves lányok válasza érdekel. Minden válaszolónak számít a véleménye. :)
2014. szept. 3. 15:08
7/19 anonim válasza:
Hahaha :D :D Az ilyen srácok mindig messze laknak tőlem:/
2-es voltam
8/19 anonim válasza:
Basszus, még egy "kiadsam333". :(
9/19 anonim válasza:
ha normális a frizurája és szépek a fogai akkor igen
10/19 anonim válasza:
Jól hangzik, de tényleg nagyon sablonos.
Melletted én nagyon rossz életűnek tűnnék. :D Főleg a nem iszik alkoholt miatt. Szerintem a mérték és az alkalom a fontos.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!