Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy tetszik a mellem?
kb olyanok mint a felső sorban a harmadik képen. :((
17 éves vagyok,4 hónapja van barátom és még nem látott melltartó nélkül,szex közben is rajtam van,nem merem levenni amiatt hogy ennyire lóg..(fogytam 20 kg-t,és hát ez meglátszik) tudom hogy aki szeret az úgy szeret ahogy vagyok.. de szeretném ha úgy nézne rám mint a szexi és vonzó barátnőjére,én pedig nem érzem magam annak csöppet sem,szörnyen érzem magam amiért ilyen csúnyák a melleim. De nagyon kéri mindig hogy vegyem már le a melltartóm,de nem merem,iszonyú gátlásaim vannak :( Vélemények?
Azt hittem tényleg a cicid mutatod. :(
Nem csúnyák a melleid.
Ne aggódj, pár gyerek után ha nyugdjas leszel, akkor gyomorba lógó melled lesz.
Szexben sose szabad gátlásosnak lenni, mert teljesen nem fogod élvezni.
Ha valóban olyan melleid vannak, mint a harmadik képen a felső sorban, akkor az égvilágon semmi baj nincs velük, épp ellenkezőleg, gyönyörűek! (Jó az alsó sorban a középső még szebb:)) Természetes nagy mell, így kell kinéznie, én a kis melleket tartom csúnyának, nem az ilyen szépségeket. Biztos, hogy a barátodnak is tetszeni fog, én imádnám őket az fix.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!