Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na vajon, mit tegyek, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
17 vagyok, a barátom 22. 9 hónapja vagyunk együtt. Az első 2-3 hónap felhőtlen volt, pedig a kapcsolat elején bejelentettem neki hogy tavaly veszitettem el a szüzességemet. Úgy ahogy a kapcs. elején elfogadta. De miután elkezdőtött a nyár, elkezdett lányokat nézegetni az utcán (olyanokat mondott nekem azokról, hogy "aranyos" meg "Jól néz ki" meg "dögös") én meg tökre leblokkoltam a nyáron hogy basszus van barátnője, miért néz rá másik lányra... Persze nézegesse, de legalább tartsa magában a különféle megjegyzéseket. Igen tudom vannak szép lányok , én pl 160 cm vagyok és 57 kg, nem vagyok se dagi se vékony. Van mellem, fenekem, igaz pipa mert tavaly feketére festettem a szőkés barna hajamat (akkor még nem jöttünk össze és ő a természeteset szereti, de ki gondolta volna hogy vele hoz össze a sors). Ő az a srác akiért a rocker énemet "elhagytam" ott hagytam az összes rossz barátom, teljesen megváltoztam. És nyáron kezdett bekattanni merthogy "a csaj nézegetés ilyen ösztön szerű a fiúknál"...meg hogy ő szüzen jött össze velem, én viszont már nem voltam szűz amikor összejöttem vele. és hogy ezt soha nem fogja megbocsátani.....kérlek adjatok tanácsot, ezzel mit tudok kezdeni, mert öl az ideg hogy ilyen velem. Egyébként azt tudni kell hogy szerelmesek vagyunk egymásba, szeretjük egymást, csak ez a téma b*ssza a csőrét.2014. szept. 2. 21:29
1/6 viktorvarga válasza:
azt ba sztad el h feketére festetted a hajad.azzal lepontoztad magad 2 pontal min.
2/6 -=Koldus=- válasza:
Itt maximum részedről van szerelem iránta, ő nem valószínű, hogy ugyanazt érzi, mint amit Te is. Mi az, hogy nem tudja megbocsátani azt, hogy nem szűzként jöttél vele össze? Nehogy már megsértődjön olyan dolgokért amiket még akkor tettél, mikor még együtt sem voltatok...
3/6 A kérdező kommentje:
de most már nő lefele :) 10 centi le van nőve, a többit majd levágatom
2014. szept. 2. 21:43
4/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy volt egy idióta barátnőm aki belerángaott a "bulizzunk, igyunk, " életbe...én nem jártam diszkózni, csak itta aztán összejöttem egy olyan fiúval akivel nem kellett volna :D 1 hónap után én hülye lefeküdtem vele, úgy hogy szűz voltam szoval az én hibám! és zsarol engem néha hogy "ő bezzeg nem csinált ilyeneket az előző barátnőjével akivel másfél évig volt együtt, mert a csaj nem akarta....de ki tudja mi lesz, nem tudja hogy ki próbálja e mással pár év múlva....) aztán miután ilyeneket mondd, (nem gyakori, de előfordul), akkor után mindig bocsánatot kér és megölel és azt mondja hogy szerelmes belém és szeret engem.
2014. szept. 2. 21:46
5/6 anonim válasza:
17 évesen összejöttél egy 22 éves szűz sráccal?
Hú hát grat :D
6/6 A kérdező kommentje:
igen összejöttem, mi ebben a ciki? :O egyébként rohadtul jól néz ki, csak ő "várt az igazira" :) szóval én csak jól jártam
2014. szept. 2. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!