Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti bevállalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti bevállalnátok masszírozást pénzért bejelentett munkaként, ha régóta nincs munkátok?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ha sima masszázsról lenne szó szexuális tevékenység nélkül akkor se mennék bele, nem fogok senkit se tapogatni. Ha pénzre lenne szükségem akkor elmennék takarítani egy irodába, vagy mosogatni egy étterembe.
2014. szept. 2. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem tudnék megélni az egyéb tudásomból - ami nem igazán életszerű - akkor igen.

De nálam ez svédmasszázst jelentene, amit tanultam is. (Az oktatónk úgyis sajnálta, hogy nem akarok vele dolgozni, csak hobbiból tanultam meg. :-)

Te viszont nyilván más jellegű masszázsra gondolsz, ha ebben a rovatban tetted fel a kérdést.

2014. szept. 2. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem azért, de a masszőr az egy szakma. Ha téged mindenféle szakképesítés nélkül felvesznek, akkor az egy elég kétes hírű szalon lehet, simán valószínű, h menet közben derül majd ki, h nem csak masszázsról lenne szó. Mondjuk ettől függetlenül én bevállalnám, nem vagyok gátlásos:D
2014. szept. 2. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Masszőrnek tanulni kell, ez egy szakma nem pedig az utcáról bejövet bárki megcsinálja.

2. Amire te gondolsz annak nem ez a neve. és ha jól sejtem szintén nem bejelentett munka. Ugyanúgy nem lesz TB-d se nyugdíjad tőle.

3. Nem vállalnám, jó diplomám van, nem szorulok rá képesítés nélküli munkára, szexuális jellegűre pedig végképp nem, amúgy előbb mennék sorra a gyárba minthogy ilyesmit csináljak.

2014. szept. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!