Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Hogy mondjam el neki? (Többi lent)
A legjobb barátnőmnek tetszik egy fiú! De én ezt nemtudtam csak most mondta el pár napja! Csak az a gond hogy én most azzal a fiúval járok aki tetszik a barátnőmnek! És elszeretném mondani neki hogy ne mástól tudja meg, vagy rájöjjön meg csak a legjobb barátnőm!
Sajnos fogalmam sincs mit tegyek! Mindig azt hajtogatja hogy én sohase lopnám el azt aki tetszik neki! Pedig sikerült.
Hogy mondham el? Légyszi segítsetek!
Elmondod, hogy jártok, de mielőtt összejöttetek, nem tudtad, hogy tetszik neki a srác. Ha nem érti meg, akkor hagyd rá. Most ez egy olyan óriási, eget rengető téma...
Mellesleg, lehet ő sem jön be a fiúnak, hiszen akkor lehet, hogy vele járna...Akkor meg mit is akar?
A legjobb baratnod nem tudott rola hogy jarsz valakivel? A baratnok megbeszelik az ilyesmit,nem?
Hany evesek vagytok egyebkent?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!