Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nunija is ilyen érzékeny?
Figyelt kérdés
Ha fel vagyok izgulva képes vagyok kb. 3-4 perc alatt orgazmust elérni (csikló izgatással), majd ezután sorozatosan pár percenként bekövetkeznek az újabb orgazmusok Olyan szinten érzékeny vagyok az első élvezés után, hogy még cicanadrágon keresztül is elmentem az előbb. Ez átlagos vagy szerencsés lennék? 22/N2014. szept. 1. 00:20
1/8 anonim válasza:
Inkább meggondolatlan, mert agyon fog nyomni a privátlavina.
4/8 anonim válasza:
minek vettél fel most cicanadrágot?
5/8 anonim válasza:
Szerencsés,és a pasid is az lesz,mert könnyen és sokszor eljuttok majd a csúcsra :)
Ez nagyon jó dolog :) örülj neki!! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ismerkedem... =) Cicanadrág van rajtam alapból, nem vettem le... 5-ösnek: érdekes, mert amikor volt párom szex közben nem jött olyan könnyen, sőt.. fura!
2014. szept. 1. 00:32
8/8 anonim válasza:
E szerint masztival tudsz igy sorozatban élvezni. Szerencsés vagy. Gyakorolj sokat és majd szex közben is jobban megy. Igazán sajnálom, hogy nem én tudom ezt nálad elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!