Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan "idősebb" nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan "idősebb" nő, aki szívesen szexelne jóval fiatalabb fiúval?

Figyelt kérdés
25-30 év körüli nőkre gondolok. Van olyan akit izgat/vágyik rá, hogy mondjuk egy 17/18 éves fiúval csinálhassa?
2014. aug. 31. 11:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azért manapság annyi idősen , sokan csinálták már nem kevésszer, nem hiszem, hogy annyira tanítani kellene valakit ha olyanról van szó.
2014. aug. 31. 11:50
 12/18 anonim ***** válasza:
11, nem érted! Nem azt kell tanítani, hogy bedugja meg kihúzza meg újra bedugja... áhh úgysem érted! Különben is szűz vagy, hogy érthetnéd?
2014. aug. 31. 11:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy értem miről beszélsz. Csak azt mondom, hogy sok mai "fiatal" él már nemi életet rég óta, ami lehet, hogy nem okvetlen jó dolog, viszont ebből adódóan sok fiatal tudhatja azt nyújtani, mint xy. Meg lehet már ugyanúgy a tapasztalata, stb.
2014. aug. 31. 11:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy marha nagy a differencia egy 17, és egy 30 éves férfi között. Tapasztalat szempontjából, meg külsőre is. Elhiszem, hogy ennyi idősen manapság már nem kell úgy tanítani, viszont te is szűz vagy, szóval van nem kevés kivétel akit kell. Meg azért általában- nem mindig, mindenki-az ember lány kapcsolatban szexel. Ezt mondjuk egy 17 évessel nem tudom elképzelni még elméleti szinten sem. Ez a dolog több sebből vérzik szerintem. De biztosan van akinél nem.
2014. aug. 31. 11:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Szerintem egy kicsit eltért ez az egész amúgy a kérdéstől, nem okvetlen érdekel, hogy kinek miért nem tetszene, miért nem vonzza a dolog. Az érdekel, van e olyan, aki erre vágyik, mint valami fétis, vagy nem is tudom.
2014. aug. 31. 11:59
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Azért nem érted, mert azt nem érted meg, hogy ha veszek egy 17 évest aki lefeküdt 40 nővel és veszek egy 30 évest aki lefeküdt 3 nővel, akkor is előbb mondanám azt, hogy a 30 éves férfi jobb lesz az ágyban, nem csak a konkrét gyakorlati szexuális aktusok száma az ami egy nő számára egy férfit férfivé tesz.

Részletezhetném de minek, egy érintés, egy mozdulat, egy gesztus, általános gondolkodásmód, tudat, viselkedés stb. egy nő nem csak pár gyakorlati dolgot vesz szexuálisnak vonzónak, nem csak az izgatja fel, ha egy férfi jól tud ujjazni, vagy jól sokáig bírja vagy mit tudom én.

A nők nem férfiak, a nők emocionális és ösztönös lények egyben, és a lelki töltet felülír mindent, és alapvető lelki és szexuális vonzalom is a hozzájuk képest inkább picit idősebb férfiakhoz húzza őket. Ez genetikailag is így van, és lelki / érzelmi vonalon is.

Ha idősebb lennél értenéd, mert tapasztaltad volna már.

Nagyon nagyon nagyon kevés nő vonzódik nála fiatalabb férfiakhoz, talán 1% és lehet túloztam is. És nem a szexuális tapasztalat hiánya, vagy megléte van emögött, ez ösztönös és kész.

2014. aug. 31. 12:02
 17/18 anonim ***** válasza:

15: jó akkor válaszolok, van mondjuk 1000-ből 1 nő, itt az oldalon meg még kevésbé valószínű, vagy a végén kiderül, hogy nem is nő, hanem meleg, vagy perverz nagypapi. :D

Ennyi.

2014. aug. 31. 12:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Nemtom ěn boltba lehajolok vmiert hatra nezek 3 milf nezi a seggem vonatallomason is varok hulyen hangzik de a f...nezik vis probaljak gatyan keresztul neha.Mâs a gyakorlat mint amit itt irnak.Szerintem nagyon sok kanos növan akik elöl elvonjak a figyelmet a fiatal lanyok,emiatt sokkal kiěhezettebek lesznek.(telo billentyu

.zet bocsi:s)

2014. dec. 11. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!