Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit csinál a nyári szünet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit csinál a nyári szünet utolsó napján?

Figyelt kérdés

2014. aug. 31. 11:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Szenvedek. Görcsbe van a hasam, hányingerem van. Megőrülök. :$
2014. aug. 31. 11:24
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Alszok , Este megyünk inni :D , bnőzök :) , nemtom gondolom megbeteszem holnapig :D
2014. aug. 31. 11:27
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Szenvedek meg nevetek egyszerre. :D

Csináltam pár felülést tegnap erre ma meg olyan izomlázam lett, hogy megmozdulni alig bírok, szánalmas, hogy ennyitõl így kikészültem. :D

L

2014. aug. 31. 11:27
 14/40 anonim ***** válasza:
majd jövő hét vasárnap lesz az utolsó napja.
2014. aug. 31. 11:28
 15/40 anonim ***** válasza:
Most éppen az erdő szélén ülök egy padon, és ide írok... :D De am fürödtem, takarítottam, vasaltam, megyek anyumhoz (most apumnál vagyok), ott is vasalok (-.-.....), ebédelni is kéne, lereszelni a sarkamat, epillálni, szemöldököt és bajúszt szedni, körmöt vágni és festeni, borotválni, hajat mosni, beszélni pár emberrel facen. Ja és asszem egész délután azon fogok keseregni, hogy nem tudtam elmenni fodrászhoz, és csúnya a hajam vége.
2014. aug. 31. 11:29
 16/40 anonim válasza:
Most ébredtem fel :) Gondolom rendetrakok majd, és elmegyek vásárolni :)
2014. aug. 31. 11:31
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Évnyitóra megyek :P

De este....utóljára szórakozunk kicsit barátnömmel

16/L (ne értsétek fére ne vagyok leszbi)

2014. aug. 31. 11:31
 18/40 anonim ***** válasza:
Beköltözök koliba xd
2014. aug. 31. 11:33
 19/40 anonim válasza:
összepakolom a cuccaimat és megyek Pestre
2014. aug. 31. 11:34
 20/40 anonim ***** válasza:
Jó sokáig aludtam, aztán ebéd majd megyek évnyitóra. Meg azt hiszem pihenek, mert ez az év durva lesz... Pedig nem ártana legalább egy kicsit összepakolnom, mert nem tudom mim hol van. :) de kinek van kedve ilyenkor takarítani? Amúgy is tegnap edzésem volt és olyan karizomlázzal ébredtem...
2014. aug. 31. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!