Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetteti csomó férfi, hogy a teltebb testalkatot szereti?
Rengeteg hozzászólást látok itt, hogy az a szép, ha egy nőn van mit fogni stb, de az életben mindig a vékony lányokat keresi mindenki.
Akkor mi értelme van itt-meg máshol is azt hangoztatni, hogy a nőies formák a szépek?
"De miért lenne az a törvényszerűség, hogy a "kockák, lúzerek" a nőies testalkatot szeretnék?"
Nem törvényszerű. Csak egyrészt abban is van igazság, amit fentebb írnak, hogy beérnénk vele, másrészt meg a lényeg az, hogy elhúzzuk a statisztikát akkor is, ha csak pl. 20%-unk szereti az ilyet, mert azoknak a bizonyos alfahímeknek meg csak pl. 1%-uk, és még az is cikinek tartaná a haverjai előtt, és nem vallja be.
Mert egy csomó férfi tényleg a telt lányokat szereti. Ezen kívül van aki csak beéri velük, van akinek mindegy, milyen alakú, van aki imádja a teltet. Az miért számít, hogy milyen a GYK-s eloszlás teltet illetően?
Egyébként én imádom a teltet.
Sok kocka kövér.Így egyértelmű, h ők sem a legvékonyabb lányokat keresik.Ergó ezért találkozhatsz itt több ilyen pasival is.(persze ezeket pl te is alapból elhajtanád)
Sajnos kérdező te nem tudsz különbséget tenni kövér és telt.Illetve sovány és kórosan sovány között.Vagy csak adod itt a hüly.ét, de 1 a lényeg.Felesleges erről vitát nyitni.Gondolom kövér vagy és sz@rnak a fejedre.Te pedig teltnek nevezed magad, ezzel 1 álomvilágba ringatva magad és nem érted h miért nem érdeklődik irántad senki.A kérdés helyett lenyomtál volna 1-2 fekvőtámaszt hasznosabb lett volna.(most tagadhatsz, de minek)
Kedves utolsó!
Köszi a kedves hangnemet :) Nem, nem vagyok kövér, telt vagyok. Hogy ezt honnan tudom? Onnan, hogy heti négyszer járok edzőterembe, nem mekiskaját eszem, egészséges énképem van és a testtömegindex sem hazudik. Elég kemény szavak, amiket írtál, főleg, ha ilyen rossz emberismerő vagy,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!